- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pyxystyx #40776 üzenetére
Köszi.
#40777 Oliverda
Pár napja is hallgattam egy rádió adást ahol a digitális fizetési szokásokról készült felmérésről beszélgettek... ott is rákérdeztek ilyen témára QR-kód, postai csekk. Azt mondta a fickó, hogy erről még vita zajlik is-is... de vegyük vásárlásnak ő ezen az állásponton van...Egyébként ha pl a bankkártyával szeretnék befizetni a számlámra/máséra, vagy állam kincstárnál bankkártyával állam papírt venni pos terminálon ott ez készpénz-felvételnek minősül, legalábbis nem állandó kirendeltségen biztosan. Ezt mondták, ahányszor megkérdeztem őket.
#40778 dugo_
Köszönöm szépen, ez nagyon hasznos volt
Akkor lehet minimalizálni a készpénz forgalmat -
orsi0903
friss újonc
válasz
pyxystyx #35183 üzenetére
Meg is csináltam gyorsan, de így sem működik a Revolutban a GPay-en keresztüli feltöltés. Mintha nem működne a lenti, fekete sávos "GPay gomb".
Elképzelni nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Nagyon bosszantó, hogy itt a Revolut kártyám és a 3 feltöltési módból a két legjobbat, legegyszerűbbet nem tudom használni. Chaten jeleztem a Revolutnak még délután a problémát, de nem igazán tudtak segíteni. -
orsi0903
friss újonc
válasz
pyxystyx #35171 üzenetére
Letöltöttem a GooglePay-t, hozzáadtam az ERSTE Maestro kártyámat.
Amikor belépek a Revolutba, hogy akkor ezen keresztül töltöm fel, akkor hiába választom ki a GPayt és kattintok lent a fekete sávban a GPay-re, nem történik semmi.Nem tölti fel a pénzt, nem lép tovább innen, egyszerűen nem történik semmi, még hibaüzenetet sem ír ki. Valamit a GPay-en nem jól csináltam meg?
-
törölt tag
válasz
pyxystyx #34542 üzenetére
oks, akkor gpay-el müködik. Erre egyébként a kártyás beállítás sincs hatással feltétlen úgy olvastam (pl ez a limit).
Hm, érdekes... ez alapján gpay-nél sem mindig megy... akkor mégis csak lehet, hogy fizikai kártyánál is menne akár 15 felett is, ha terminálja válogatja...
Érdekelnének még további tapasztalatok, ha van
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest