- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
háma
csendes tag
Lehet, hogy a nem teljesült megbizast is számolja???
-
vnorbi
aktív tag
Ha a "Piaci áras megbízás" szövegre böksz, akkor átválthatsz limit áras megbízásra, aminél megadhatod, hogy mi legyen az az árfolyam aminek az elérése esetén teljesüljön a váltás.
Azt hiszem, úgy érdemes beállítani az ilyen megbízást, hogy az árfolyamot adod meg, és hogy mennyit akarsz kapni a pénzedért a másik pénznemből. Legalábbis amikor legutóbb az árfolyamot adtam meg, és hogy mennyit akarnék átváltani a pénzemből, akkor valamiért lenyúltak 0,01 eurót. Nem tudom, hogy hiba-e, mert ez így végül nem is az általuk kiírt árfolyamot jelentette már, de az összeg nagysága miatt nem reklamáltam, hanem legközelebb máshogy adom meg a megbízást.
-
Fifi
őstag
válasz
Oliverda #28443 üzenetére
Köszönöm a gyors válasz és neked is sambenez.
Van arra lehetőség, hogy kalkulálható árfolyamon váltsak és ne kelljen rulettezni, hogy hogyan sikerül a gombra nyomni?
Pl. most beállítom, hogy egy előre meghatározott árfolyamon váltson? Ha nincs olyan árfolyam, akkor nem történik váltás, ha napközben bármelyik pillanatban olyan lesz az eladási ár, akkor leváltja automatikusan?
Szerk: Köszönöm már látom, hogy hol van erre lehetőség.
-
Fifi
őstag
Friss Revolut userként picit meglepett az átváltáskori intenzív árfolyamugrálás.
Ez itt normális?Szerk: Ez hogy működik? Jó pillanatban kell rábökni?
-
Bogyi007
veterán
Érdekes szituba futottam bele, korábban a Playit Cardom volt Mastercardosan, ezt ugye kidobtam és innentől a Revolut öt használom a digitális rezsifizetésre, mindenhol tudom is használni meg a Simple alá is simán tudtam regelni.
Egyetlen kivétel akadt ma, a Telenor számla fizetése. Hiába akartam ott direktben fizetni vele nem engedi a rendszerük és úgy sem ha belépek a Barion fiókommal és ahhoz rendelem hozzá.
De érdekes módon ha a Barion oldalán gyors feltöltést választok, akkor 50 forintos felár ellenében tudtam az ottani tárcát feltölteni és így már kitudtam fizetni a számlát is a Telenornál.
-
háma
csendes tag
Az a baj, hogy a napi kereskedésnel azt irja, hogy amit megveszel napon belül eladod. Ez szamít dt nek. De ha 3-4 különböző van akkor mindegy melyiket adod el vagy venni szeretnel egy 5et. Azt mind dtnek számolja.
-
andras31
újonc
azzal nincs is gond, persze hogy figyelmeztet, de sajnos a limitaras megbízások is beleszámitanak a napi kereskedésekbe, amelyeknek a figyelmeztetéseit nyilván nem láthatod, hiszen automatikusan történnek, nélküled.
itt csesztem el én is, (mint oly sokan, tudtommal) és ezek miatt tiltódtam le :(
szóval könnyen letiltódhat az ember ha nem figyel mindenre, de ettől függetlenül nagyon nem fair a Revoluttól, hogy 90 nap után nem adja vissza a kereskedési jogot, hiszen mindenhol 90 napot írnak
-
-
andras31
újonc
válasz
zsamiatt #28429 üzenetére
nem valószínű, mert akkor workday (pontosabban trading day) lenne irva a szabályzatban
a Revo ugyfelszolgalat szerint március első hete előtt megtortenik majd az ujraaktivalas, ami 100-105 nap nov. 18 óta (szerintük akkor élesedett a tiltásom, de ez sem látható a profilban)
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flamin #28305 üzenetére
És (#28292) modflow én csütörtökön voltam egy kisvárosi OTP fiókban, ahol 20000 forintot utaltam a Revolutos számlámra a közleménybe írandó azonosítómat is megadva, alig egy órával később már meg is kaptam az összeget. Nekik is teszt volt, mert eddig más nem utalt náluk Revolutra, de minden simán ment.
Valamint nálunk az egyik üzlet BORGUN (B-payment) fizetési rendszeres, simán tudtam vele fizetni a Revolut Mastercardos karival.
-
andras31
újonc
válasz
Tamaris #28421 üzenetére
akkor tilthatnak el a részvény kereskedéstől (elvileg csak 90 napra) ha 5 üzleti napon belul 3-nal több un. NAPI kereskedést bonyolítasz le, de ebbe könnyű belefutni, hiszen vannak időzített eladások is a Revolutban, tehát elég egy apró figyelmetlenség
napi kereskedés: ha a vásárlás napján el is adod a vásárolt részvényt
a saját szabályát szegi meg a Revolut, amikor nem enged vissza 90 nap után
-
xcsabo
senior tag
Vividben ingyenes lett a váltás ha minden igaz.
-
andras31
újonc
a 90 napos trading tiltás a gyakorlatban 100-105 nap is lehet :(
ez most derült ki számomra, amikor 95 nap után rákérdeztem, mikor lesz újra használható a trading acc-om
a chat-es ügyintéző valamilyen timeframe-ről hadovált, hogy annak is le kell még járnia, és így a 90 napbol simán lehet 2 héttel több iserről persze nem írnak sehol :(
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Regisztráció során az igazolványképek feltöltése után ez a képernyő fogad:
Az alkalmazás elindítása után a telefonszám megadását követően mindig ide lép. Selfie és dokumentum újra feltöltését nem ajánlja fel.
Telefon újraindítás megvolt.
App újratelepítése megvolt.
Wipe cache megvolt.Hogyan tovább?
-
Töbör
friss újonc
A Revolut App ezt írja a Küldés funkciónál: "Adatvédelmi okokból egyesek csak akkor jelennek meg Revolut-felhasználóként, ha egyszer már fizettél nekik." Kérdésem: Mitől függ, hogy valaki megjelenik, vagy nem? Mi alapján lesznek egyes felhasználók láthatók, mások meg csak utalás után láthatók?
-
Detached
csendes tag
Van valakinek pontos infoja h a rev. a kriptovalutakat milyen jutalekal adja? Szoval vetelnel milyen %-al dolgozik? Nem akarok keresgelni, bocs elore is...
-
shift+ő
senior tag
Próbáltam revolutból vivid-re küldeni teszt pénzt, pénzneme HUF. De egy nap után visszadobta, mi lehet a gond?
-
balinlin
senior tag
válasz
Oliverda #28401 üzenetére
Ebben az esetben mivel lenne előrébb mással? Valószínű nem a kártya maestrosága az oka.
Itthoni szolgáltatások esetén teljesen elegendő.
Ne érts félre, nem bánom ha eltűnik egyszet. külföldi szolgáltatások esetén lukra lehet futni vele, de revolut elfogadja, paypal is tehát igazából dokaknak kb elég.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest