Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras31
újonc
érdekes revolut adalék
-
andras31
újonc
revolut megint meglepett a hülyeségeivel... múlt héten új okmányt kért 2 év után, személyit vagy útlevelet... útlevelem nincs, ezért beszkenneltem neki a személyit MEGINT... ma persze 1 hét után újra új okmányt kér és továbbra is csak a fenti 2-ből lehet választani..
amatőr hülyék ezek.. most vágtam ketté a revolut kártyámat...kösz revolut, ennyi volt
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
a röhej az hogy ráadásul olyan okmányt kértek ill. kérnek, ami igazolja hogy Mo területén élek.. tudtommal sem az útlevél sem a személyi ezt nem igazolja...és csak ez a 2 engedélyezett
az app ezzel indít... nem is enged tovabb addig
1 hete küldtem be nekik a személyit, azt köszönték akkor, most megint kezdték elölről.... betegekpersze lehet gúnyolodni azokon akik nem nyalják a revolut seggét, de ez szánalmas.. vegyétek észre magatokat
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
válasz Tuomas #22392 üzenetére
lefotózva elküldtem 1 hete nekik a személyit.. ugyanazt amit 2 éve is... ennek ellenére ma megint ezzel fogadott az app...ekkor lett elegem belőlük
kiválóan látszódott minden...apró számok is.. és alaposan megnéztem küldés előtt elhiheted... de már nem érdekel semmilyen support .... tényleg szétvagtam dühömben a kártyát.. pénz szerencsére minimális van csak rajta
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
nem.. csak ma újra kért okmányt az app.. nekem levél sem jött... a múlt heti beküldesnél egyszer szólt az app hogy kicsit homályos az egyik oldala a személyinek. 2x kellett fotózni emiatt... de másodikra elfogadta és feltöltődött... meg is köszönte akkor
-
andras31
újonc
válasz MasterMark #22404 üzenetére
úristen...remélem a többi kártyakibocsátó nem fertőződik meg a revolut betegséggel...2 évig nem volt gondjuk UGYANEZZEL a személyivel
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
válasz MasterMark #22406 üzenetére
...azért 1x te is tedd fel magadnak a kérdést.. miért mindig a revolut baszakodik az ügyfelekkel ?
-
andras31
újonc
most már csak az érdekel hogyan igazolja a kért személyi ill. útlevél hogy Mo területén élsz?
-
andras31
újonc
nem lehet nem észrevenni hogy otromba személyeskedésbe fullad minden kritikus hozzászólás... valakik itt nagyon érdekeltek abban hogy ez így is legyen és véletlenül se merjen senki kritikát megfogalmazni... szent tehén a revolut? a fenét...
fura módon a kritikusok nem esnek neki a pozitív véleményt megfogalmazóknak.. miért is van ez így?
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
a problémáim a következők voltak:
1) nem értesített semmilyen formában a revo hogy gond van a beküldött személyi igazolvány fotóval, simán elfogadta 1 hete
2) app sem jelez semmit, csak újra kéri és nem enged be
3) nem ad valós opciót a feltöltésre (az útlevél nem az, sokaknak nincs is)
4) 2 éve egyszer ugyanezt a személyi fotót már elfogadta, saját - 2 évvel korábbi- döntésében sem bízik a revo?
5) sem a személyi, sem az útlevél nem igazol lakcimet.. mit is akar akkor valójában a revo?mellesleg itt az én stílusommal van a legkisebb baj... elnézve a hozzászólásokat :(
a Szent Tehén lehellete üdítse mindennapjaitokat!
-
andras31
újonc
válasz Ezekiell #22435 üzenetére
ugye ezt a választ te is csak viccnek szántad... nem, nem értesített... az hogy nem enged be, és újra kéri, az nem értesítés, és nem jelez semmilyen problémát a cég...
költözik bank, de akkor miért csak tőlem és pár embertől kéri?
mit hablatyol lakcímről?
tudod mit jelent az opció szó? -
andras31
újonc
ma reggel frissült az app, azóta simán beenged.... nem akar igazolványt sem feltöltetni velem.... tegnap tovább sem engedett.. erre varrjatok gombot...
-
andras31
újonc
a 90 napos trading tiltás a gyakorlatban 100-105 nap is lehet :(
ez most derült ki számomra, amikor 95 nap után rákérdeztem, mikor lesz újra használható a trading acc-om
a chat-es ügyintéző valamilyen timeframe-ről hadovált, hogy annak is le kell még járnia, és így a 90 napbol simán lehet 2 héttel több iserről persze nem írnak sehol :(
-
andras31
újonc
válasz Tamaris #28421 üzenetére
akkor tilthatnak el a részvény kereskedéstől (elvileg csak 90 napra) ha 5 üzleti napon belul 3-nal több un. NAPI kereskedést bonyolítasz le, de ebbe könnyű belefutni, hiszen vannak időzített eladások is a Revolutban, tehát elég egy apró figyelmetlenség
napi kereskedés: ha a vásárlás napján el is adod a vásárolt részvényt
a saját szabályát szegi meg a Revolut, amikor nem enged vissza 90 nap után
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
válasz zsamiatt #28429 üzenetére
nem valószínű, mert akkor workday (pontosabban trading day) lenne irva a szabályzatban
a Revo ugyfelszolgalat szerint március első hete előtt megtortenik majd az ujraaktivalas, ami 100-105 nap nov. 18 óta (szerintük akkor élesedett a tiltásom, de ez sem látható a profilban)
[ Szerkesztve ]
-
andras31
újonc
azzal nincs is gond, persze hogy figyelmeztet, de sajnos a limitaras megbízások is beleszámitanak a napi kereskedésekbe, amelyeknek a figyelmeztetéseit nyilván nem láthatod, hiszen automatikusan történnek, nélküled.
itt csesztem el én is, (mint oly sokan, tudtommal) és ezek miatt tiltódtam le :(
szóval könnyen letiltódhat az ember ha nem figyel mindenre, de ettől függetlenül nagyon nem fair a Revoluttól, hogy 90 nap után nem adja vissza a kereskedési jogot, hiszen mindenhol 90 napot írnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest