- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
draco31 #38912 üzenetére
Ediig 2 évente cseréltem telót és a Youtube, Facebook, Aliexpress oldalak desktop nézetben 1 másodperc alatt betöltöttek.
Most hogy lassult az Arm cpu/k fejlődése (nem 2 hanem 4 èv alatt duplázódik a számítási teljesítmény, jó ha ha 3-4 másodperc alatt nyílnak meg ezek a web site.ok.
Sajnos a weboldal fejlesztőket nem érdekli, legyen a közép kategória a belépôszint. -
lócitrom
őstag
válasz
quailstorm #38905 üzenetére
a minden alatt az általa felsoroltakat értettem
de valóban hasonló volt a motivációm, mert nem igazán találtam azokat, amiket kerestem. ha egyszer eljutok oda, hogy feltöltöttem ami van, akkor majd megosztom. vagy ha eljut egy értelmes szintre végre, hogy értelme is legyen publikálni, mert persze egy gépcsere után félbehagytam a szelektálást anno.
-
quailstorm
félisten
válasz
lócitrom #38904 üzenetére
Torrent vagy SynchThing segítségével meg tudnád osztani a pakkodat? Vagy felteszed az archive.org-ra. Sajnos a nagy archive.org-os gyűjtemény elég hiányos.
-
lócitrom
őstag
válasz
ferret77 #38903 üzenetére
anno nekiláttam archiválni ezt-azt. több is megvan, talán minden IS. de jelenleg csak egy van meg fixen rendezve és átnézve. itt van az Asha 300-hoz. korábbi kiadáshoz van teljes csomag, véglegeshez meg csak a magyar változatok. a 200-hoz úgy rémlik megvan valahol, mert van itthon egy 200-as, amit kiganéztam és akkor szoftvereztem is. a 303 nem biztos, de utánanézek annak is, ha nem sürgős.
-
ferret77
aktív tag
Sziasztok! Keresen néhány Nokia firmware-t. Magyart, vagy data packot: Asha 300 RM-781, Asha 303 RM-763, Asha 200 RM-761
Ha tudtok oldalt, ahonnan le tudom tölteni, az is jó. -
ferret77
aktív tag
Kicsit későn reagálva, hogy mi számít okostelefonnak. S30 és S40 semmi esetre sem, hiába lehetett rá telepíteni java cuccokat. Nekem is volt 6610-en függetlenítő progi, meg játékokat is töltögettem rá. Egy okostelefonnak legyen nyílt oprendszere, legyen rendes multitasking. Komolyabb alkalmazásokat, játékokat lehessen telepíteni rá. Ezzel én úgy voltam már az S60 idejében, ha komolyabb navigációt lehetett rá telepíteni(garmin, igo, sygic, tom tom, stb.), az okostelefonnak számít.
-
zoltanz
nagyúr
Melyik az a telefon amin a Kodi már akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest