- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #27946 üzenetére
Úgy szoktam, ha valami boltürítésből valók vannak csöviknél, akkor veszek egy marékkal 200ftokért. Vagy mint pl. most az alca 853hoz, úgy hogy vettem két gagyi telót 400ftért és kivettem, a jó állapotú akkut. De amúgy lehet hogy pont egy ilyen moto akkut fogok venni a gigába, mert annyi telóba kéne, amivel pár napig nyomúllni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Drón topik
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest