- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
FIGYELEM!
Ez a topic a régi telefonok szerelmesei kötetlenebb, baráti, nem feltétlenül telefonokhoz fűződő beszélgetésének kíván teret adni. Akit komolyabban is érdekelnek a retro telefonok, netán technikai jellegű eszmecserét szeretne folytatni, annak javasoljuk a Retro telók: szakmai kérdések és válaszok testvértopicot.
Eredeti hozzászólás:
Üdv!
A keresőt átböngésztem, de hasonló topicot még nem találtam (vagy csak béna vagyok...)
A régi rendszerben még a mobil adok veszek alatt volt egy ilyen, azt Stimpy nyitotta ha jól emlékszem, de mióta az új apró rendszer van az már nem érhető el sajna.
Nos, evvel nekem az lenne a célom, hogy a hozzám hasonló fanatikusok itt egy csoportba tudjanak tömörülni, régi vassakkal kapcsolatos kérdésekkel-válaszokkal segítsük egymást
Nem is tudom már pontosan mikor keztem bele a régi telók gyüjtésébe, most 50 felett járok, készül a teljes lista leírásokkal (melyik megy, mihez mi van, állapota, stb)
A fő gond, hogy egy-egy ketyeréhez képtelenség alkatrészt szerezni, pedig tök jó lenne némelyikbe életet lehelni.
Haamrosan jön a lista, nekem mihez kéne alaktrész
Meg ha valakinek van olyan telója ami nem kell, szívesen megvenném/cserélném/elfogadnám, stb
amit most keresek: 6110, 6150, 8110, 8210, de jöhet bármi[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LEGO klub
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest