Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sannnya
csendes tag
udv!!!
urak,sony z1es telefont keresek,toltovel,ha lehet fuggetlenul,ha nem,t-s is jo...
es ahogy olvasgattam,bolhapiac kerdes...
petofi csarnok,vasarnap erdemes menni,szombaton nagyon nincs kint senki...
belelpo 150 forint...
sokan arulnak kint,arabok is,hivatasosok is,egyszeru emberkek is...
ha bejut az erdeklodo,akkor a lepcsos-beton placcon erdemes eloszor korbenezni,ott vannak a "mezei" arusok...a szinpadon es az arkadok alatt hivatasos sufnisok,gyakran 2-3szoros aron nyomjak azt,amit ok is ott vesznek meg...
(srac az orrom elol vett megy egy t28ast 3.500.-ert,ami negyed ora mulva a szinpaon volt fent kirakva,10.000;-ert...)[ Szerkesztve ]
-
sannnya
csendes tag
válasz LaciGSM #16692 üzenetére
a pecsa sajnos meghalt az atalakitas ota,tele van kannavero nepseggel,akik muregiseget arulnak...
viszont videken erdemes turkalni,ket hete nagykanizsan a piacon szereztem t28ast,r380ast,fillerekert...
egy boltbol pedig 7280as es 7380as nokia jott haza,szinten bekebeli aron...viszont ha pesten jarkalsz es van gyomrod a negy sarkany piachoz ott is lehet csodakat talalni a legalso polcokon...ismerosom egy 197es ericcsonnal jott haza,meg birta venni 500 forintos beruhazassal...
-
sannnya
csendes tag
válasz Earl_Muttley #16775 üzenetére
sajnos az oldal nem talalhato...
-
sannnya
csendes tag
válasz Earl_Muttley #16777 üzenetére
no,most jo...
a ket erikek fia nagy zsirsag...
-
sannnya
csendes tag
válasz KSparrow #16845 üzenetére
nekem t28assal voltak vegfok problemaim...
aztan belement a 628as vegfokja,ami igaz csak 900on ment,de olyan terereje volt,hogy kiverte a kijelzot...
igaz,mikor odaadtam vodas kolleganak kolcsonbe nem ertette,hogy miert koszon el tole a telefon budaorsnel...ehhh,regi,szep idok...
[ Szerkesztve ]
-
sannnya
csendes tag
joreggelt...
urak,holgyek es mindenfele lenyek...
nem szeretnek reklamot csinalni senkinek es semminek,de voltam ma kint a negy sarkany piacon,es allam leesett...
ericfia r600,628,t10,t28,samu a300,a400,
nokia 3250,6110,6210,6230,
6310,6680,6760,7210,9300,n70,n78,n91,n93,
moto startac 130,3688,v50ennyit birtam gyorsba osszeirni...
a nagyja 4-5000 ftos aron megy...tudom,nem vatera meg pfuj,de ha valaki bogaraszni szeretne...
sot,mivel raerek eleg sokat,ha nincs hangulat egyedul kimenni tessek szolni es egy kvzos-dumalos programba is be lehet szervezni a dolgot,en benne vagyok... -
sannnya
csendes tag
válasz Mulderpapa #17039 üzenetére
az a bilikek 3310...
aaaaaa...
-
sannnya
csendes tag
kollegak,
olyba tunik,hogy lenne egy moto startac 130,mukodokepes,toltovel,dokkoloval,akkuval...
arat most kapok ra(kertem,hogy ne foldotol elrugaszkodott legyen... ),erdekel esetleg valakit??? -
sannnya
csendes tag
joreggelt...
itt kiderul,hogy mire is jo egy 3310es...
-
sannnya
csendes tag
válasz Mulderpapa #17381 üzenetére
jamman,arany baratom,hat megvan az a kor biztosan tezsvirem...
hogy a dzsukel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest