- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #16106 üzenetére
Én úgy voltam az egésszel, hogy 3410, 5140i, elvoltam azzal, hogy a telefon egy valamit csinál, max fut a stopper a háttérben.
aztán mikor meglett az 5310, és már a zene is ment a háttérben, akkor egyre jobban megtetszett. majd a végén kaptam egy 6680-ast, nyomkodtam, megtetszett, beletettem a kártyám, aztán annyira megszerettem, hogy mikor Berlinbe mentem, akkor is azt vittem magammal. (hozzzá tartozik, hogy mivel szoftveresen szórakozott az 5310, az már nem volt aktív telefon, lehet azzal maradtam volna.) A végén annyira megszerettem, hogy mikor új telefont néztem, lassan 2 éve, más szóba se jöhetett, így lett az N82. persze, amellett volt minden más "vacak", 8850, 8910, 6110, stb, aztán egy jó ideig az N76, E50, E60, E71 majd meglett az E61, és az akkora szerelem, hogy már 4 hónapja nem retrózok jobban. Két-három nap N80 volt, de az E61 az igazi.
Android nekem nem kell, sőt, érintős se. Szeretem, mikor kattan a gomb, hogy vakon is kezelem, hogy ismerem a telefont. Érintősből is ptóbáltam párt, de nem tetszett. 7710-est is használtam, van is, de az se az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest