Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
Erre van, találtam linket az oldalukon: [link]
A beszállítóbuszok régebben pofás kis Volvo-k voltak, célirányos kiképzéssel. Ezeket mostanában nem látom (lehet h csak bérelték?!), helyettük ma pl. egy piros és egy fehér, rendes távolsági busz (!) volt, a piroson VOLÁN-logoval. De ez még semmi... régebben vmelyik utazási iroda buszát bérelték, pár napja pedig korareggel egy igazi, sárga Volánnal szállítottak be, ami így nézett ki kb, állapotra is: [link]
Azthittem flash-elek... Hajnali hatkor egy lepukkant távolsági busz korzózik az utasokkal az épület és a gép között...
Ma hoztam fényképgépet, a pirosat és a fehéret lekaptam, a sárga elbújt a lencse elől, ha le tudom kapni vmikor tuti h a Tékozló Homárnál fog landolni az anyag...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Smart home kiarusitas
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest