Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Persze, tényleg fentről az igazi.
De én lentről is szeretem őket, olyan szépek, ahogy le-fel szállnak, meg érdekes nézni, ahogy tankolják, ki- meg bepakolják őket.
Uhhh, a légörvényeket nem szeretem. Viszonylag sűrűn repülök, de eddig csak egyszer voltam olyan igazán ''rázós'' légörvényben, ráadásul pont akkor nem Boeing vagy Airbus, hanem egy számomra ismeretlen Avro típusú gép fedélzetén. Ennek olyan furcsán fent vannak a szárnyai, és épp elég kellemetlen érzés volt, hogy az ablakon kinézve nem lent, hanem olyan magasan van a szárny, aztán még jött ez a kávélötyögtető rögös út... Jáááj.
De félni sosem félek, és mindig nézem a repcsikatasztrófás sorozatot a NatGeon. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Varia Aku Mini barista mérleg
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én lentről is szeretem őket, olyan szépek, ahogy le-fel szállnak, meg érdekes nézni, ahogy tankolják, ki- meg bepakolják őket.
De félni sosem félek, és mindig nézem a repcsikatasztrófás sorozatot a NatGeon.