- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Persze, tényleg fentről az igazi.
De én lentről is szeretem őket, olyan szépek, ahogy le-fel szállnak, meg érdekes nézni, ahogy tankolják, ki- meg bepakolják őket.
Uhhh, a légörvényeket nem szeretem. Viszonylag sűrűn repülök, de eddig csak egyszer voltam olyan igazán ''rázós'' légörvényben, ráadásul pont akkor nem Boeing vagy Airbus, hanem egy számomra ismeretlen Avro típusú gép fedélzetén. Ennek olyan furcsán fent vannak a szárnyai, és épp elég kellemetlen érzés volt, hogy az ablakon kinézve nem lent, hanem olyan magasan van a szárny, aztán még jött ez a kávélötyögtető rögös út... Jáááj.
De félni sosem félek, és mindig nézem a repcsikatasztrófás sorozatot a NatGeon. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én lentről is szeretem őket, olyan szépek, ahogy le-fel szállnak, meg érdekes nézni, ahogy tankolják, ki- meg bepakolják őket.
De félni sosem félek, és mindig nézem a repcsikatasztrófás sorozatot a NatGeon.