Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #9417 üzenetére
Ezt a wifi szürkülést én is felvetettem a napokban,de nem az zavart, hogy kék helyett szürke a jel, hanem, ha szürke akkor nincs adatkapcsolatom wifivel sem, így pl nem kapom meg az emaileket, nem érnek el a voip alkalmazásokon keresztül stb..
Pár napja feldobtam a Regpon Wifi Keeap alive appot, ami megy a háttérben, és azóta nem szürkül a wifim :-) Érdekes, hogy egyeseknek nem kell ilyen trükköt alkalmazni a szürkülés elkerüléséhez, de tény, hogy ha beszürkül, akkor nem tudok netre kapcsolódni, csak a wifi le és újra felcsatlakozása után...Most vettem új sd kártyát a régi megy vissza a blade-be és azzal együtt eladom. Kell valamire figyelni az új kártya installnál? vannak kötelező mappák, amiknek meg kell lenniük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest