- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
89BDave89 #863 üzenetére
Mivel a vaku, fm rádió, gombok világítás-vezérlése mindegyik GXI-ben megegyezik, így igen, mondhatni csak a zörgés miatt cseréltettem ki. Gondolkodtam rajta, hogy élek a 8 napos elállással, de nem tudnék ennyi pénzből ennél jobbat venni, és nem akartam most több pénzt telefonra áldozni (meg még a drágábbaknál is vannak hibák, amik miatt azokat is vihettem volna szervizbe), meg hát amúgy is nagyon tetszik, meg akartam tartani. Csak zavart, hogy gagyi zörgése volt rezgés helyett. De most már okés, megnyugodott a lelkem
dnorb: Nyelv és bevitel - Android billentyűzet beállításai - Speciális beállítások - Gombnyomás rezgési időtartamának beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest