- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Nah este már vagy 2 órán keresztül tartott, mire átolvastam a megjelenés óta született kommenteket.
Egy kérdésre nem találtam választ, a hangzással kapcsolatban:
Ha valakinek volt Blade-je, az biztos tudja, hogy rettentő halk. Ahhoz képest, normális (tehát nem a gyári) fülessel ez szebben szól?
Igazából már megszoktam, de Omnia II-m volt előtte és ahhoz képest ez harmatgyenge, ott hangerő és csodás hangok is voltak, ez meg elég vérszegényes.
Illetve van-e, aki MortPlayer-t használ és próbálta már a telefonon, műkszik rendesen?Igazából a sebesség és a zene miatt cserélnék telefont, az O2 után még felüdülés volt, de a böngészés horror, mondjuk egy Google Maps esetén. Bár még mindig jó telefon, mert a megjelenésekori értékéért, azaz 30-40k-ért most csak kis kijelzős, kis felbontású, ugyanilyen procis szutykokat kap az ember, de már megérett a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest