- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem
Korábban sokszor jól jött már, ahol nem volt wifis net, csak kábeles. Laptopba be a kábel, aztán továbbosztottam a laptoppal. A win7-nek alapból van egy ilyen funkciója, csak az így létrehozott alkalmi kapcsolatot a GXI nem látja. A My Wifi-ban látrehozottat meg látja, viszont valamiért nem tud csatlakozni (pedig kikapcsoltam már a titkosítást is, próbálgattam különböző csatlakozási módokat is, de semmi eredmény, egyszerűen elkezd csatlakozni, és a végén "hibás jelszó" üzenettel leválik a hálózatról).
-
Lacko87
tag
válasz
gyuribácsi88 #803 üzenetére
Nem!
Az előző albérletben nagy hasznát vettem, hogy a laptomomról megosztott nettel tudtam a telefonomat használni és a barátnőm amikor nálam volt akkor az ő laptopja is arról ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest