Új hozzászólás Aktív témák

• Peter_Pan

tag

válasz rizso #760 üzenetére

Nekem inkább olyan mintha "zzzz"-t mondana és teljesen homogén. Nem világos mit értesz "zörgés" alatt.

Eddig én már több helyen gond nélkül tudtam wifire csatlakozni a legkülönfélébb helyeken. A laptopom wifi hozzáférését igaz még nem próbáltam megosztani, mert 32 jegyű karakterei közt vannak olyanok, amiket telefonról nem tudok beírni. Szerintem próbálj más hálozatot is, hátha nem a telefon a ludas, a vibramotort meg egy bemutatóteremben hasonlítsd össze egy másik példánnyal. Elvileg egy új készülék is lehet hibás.

A vakuja azért nem világít folyamatosan, mert a ZTE kameramaghajtó programja nem tartalmazza az androidban egyébként honos "torch" vaku üzemmódot, amelyre a lámpa programok alapoznak. Ez szerintem teljesen rendben van ha egyébként tartós üzemben károsodna a vas, ugyanis ha csupán fényforrás kell a sötétban, arra a képernyő is használható. Éjjeli videózásra meg biztosan semmilyen mobil sem való.

A rádió jelenlegi hiánya nem örömteli, mert én még úgy vettem, hogy fel volt tüntetve. Igaz eddigi telefonomét sem használtam. Illetve előfordulhat, hogy ez csupán egy kezdeti hiányosság, amit később orvosolnak.

Nálam biztosan sokáig marad, mert teljesen meggyőzött. Persze ideát 2 év hűség mellett ingyen lehet hozzájutni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés