- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
Nekem inkább olyan mintha "zzzz"-t mondana és teljesen homogén. Nem világos mit értesz "zörgés" alatt.
Eddig én már több helyen gond nélkül tudtam wifire csatlakozni a legkülönfélébb helyeken. A laptopom wifi hozzáférését igaz még nem próbáltam megosztani, mert 32 jegyű karakterei közt vannak olyanok, amiket telefonról nem tudok beírni. Szerintem próbálj más hálozatot is, hátha nem a telefon a ludas, a vibramotort meg egy bemutatóteremben hasonlítsd össze egy másik példánnyal. Elvileg egy új készülék is lehet hibás.
A vakuja azért nem világít folyamatosan, mert a ZTE kameramaghajtó programja nem tartalmazza az androidban egyébként honos "torch" vaku üzemmódot, amelyre a lámpa programok alapoznak. Ez szerintem teljesen rendben van ha egyébként tartós üzemben károsodna a vas, ugyanis ha csupán fényforrás kell a sötétban, arra a képernyő is használható. Éjjeli videózásra meg biztosan semmilyen mobil sem való.
A rádió jelenlegi hiánya nem örömteli, mert én még úgy vettem, hogy fel volt tüntetve. Igaz eddigi telefonomét sem használtam. Illetve előfordulhat, hogy ez csupán egy kezdeti hiányosság, amit később orvosolnak.
Nálam biztosan sokáig marad, mert teljesen meggyőzött. Persze ideát 2 év hűség mellett ingyen lehet hozzájutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest