Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Keeperv85 #790 üzenetére
Akkor a Galaxy S3-ban lévő S-Beam az valami más okosság? Mert a MA tesztből én azt vettem ki, hogy az egy "samsungosított" NFC szolgáltatás, ami nagyobb fájlok nagyon gyors mozgatásához jó:
"No, akkor jöjjön a híres S Beam. Alapból az a felállás, hogy van az úgynevezett Android Beam, ami NFC-n keresztül küld át apróbb dolgokat, névjegyeket, linkeket, naptárbejegyzéseket. Az S Beam annyival tud többet, hogy itt is NFC-n veszi fel a kapcsolatot a két masina, de nem korlátozódik ilyen aprócskára az átnyomható dolgok mérete, simán át lehet lőni képeket, videókat is. Mondjuk a haverunk felveszi, ahogyan éppen leöntjük magunkat sörrel / borral / ásványvízzel / kókusztejjel (a megfelelőt kérjük aláhúzni), elkezdni nézni a videót és jókat röhög, akkor két gombnyomás után a telefonokat egymáshoz érintve létrejön a kapcsolat és pillanatok alatt (tényleg fél perc sem kell egy több száz megás anyaghoz) átmegy a mozi WiFi Direct kapcsolat segítségével, de úgy, hogy a fogadó eszköz el is kezdi lejátszani, amint átért. Ez elég látványos fícsör, s el tudom képzelni, hogy nem csak a felvázolt szituációban hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest