Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz Keeperv85 #790 üzenetére

Akkor a Galaxy S3-ban lévő S-Beam az valami más okosság? Mert a MA tesztből én azt vettem ki, hogy az egy "samsungosított" NFC szolgáltatás, ami nagyobb fájlok nagyon gyors mozgatásához jó:
    "No, akkor jöjjön a híres S Beam. Alapból az a felállás, hogy van az úgynevezett Android Beam, ami NFC-n keresztül küld át apróbb dolgokat, névjegyeket, linkeket, naptárbejegyzéseket. Az S Beam annyival tud többet, hogy itt is NFC-n veszi fel a kapcsolatot a két masina, de nem korlátozódik ilyen aprócskára az átnyomható dolgok mérete, simán át lehet lőni képeket, videókat is. Mondjuk a haverunk felveszi, ahogyan éppen leöntjük magunkat sörrel / borral / ásványvízzel / kókusztejjel (a megfelelőt kérjük aláhúzni), elkezdni nézni a videót és jókat röhög, akkor két gombnyomás után a telefonokat egymáshoz érintve létrejön a kapcsolat és pillanatok alatt (tényleg fél perc sem kell egy több száz megás anyaghoz) átmegy a mozi WiFi Direct kapcsolat segítségével, de úgy, hogy a fogadó eszköz el is kezdi lejátszani, amint átért. Ez elég látványos fícsör, s el tudom képzelni, hogy nem csak a felvázolt szituációban hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák