- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Érdekes fejlemény. A Lockscreen fagyás előjött. Widgetlocker alatt. Amit észleltem. Lezárt állapotban a Wifi aktív volt, de volt rajta adatforgalom (szürke), holott nem szabadott volna annak lennie (mondjuk nem tudom mennyi idő után kapcsolja ki alvás közben, ha úgy van beállítva, hogy lezárt állapotban kapcsolja ki). Tapogattam, ki-be kapcsoltam a kijelzőt, és mikor eltűnt a Wifi ikon, azonnal fel tudtam oldani. Ki kellett volna próbálnom a vészfeloldást gombbal (Widgetlockernek van ilyen funkciója, választott gombot, választott ideig nyomva felold, nekem a hangerő gombok és 5 mp ez az idő). Viszont ezek után kétszer próbáltam bekapcsolni a Wifi-t, de nem ment (értesítési sávból, nem lett kék, csak halvány volt, hogy próbálja bekapcsolni, utána elballagtam a beállításokhoz, és egyből csatlakozott...Két perc múlva magától (!) kikapcsolta a Wifit, ébren...Szóval ez valami bogár...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest