- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
rizso (#4146), Keeperv85 (#4150):
Köszönöm a válaszotokat,
akkor valóban nem árt hozzá egy normális füles...
Ezek után már kíváncsi voltam én is és kipróbáltam, kb 3/4-ed órát hallgattam vele zenét, használhatónak használható azért szerintem, nekem is volt már rosszabb füles is a fülemben, konkrétan a Nokia E51 gyári fülese, ami nemcsak gagyi volt, de kényelmetlen is. Ez legalább kényelmes volt és hangszínszabályzóval tényleg lehet javítani rajta. Persze messze nem egy high-end füles ezért nálam is tervben van egy jobb füles hozzá, de először még fóliát veszek mert kezd lejönni a gyári, a Samu Omnia2-es fülese amúgy így képről szimpatikus nekem is
Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire lehet abból probléma hosszútávon ha más fajta telefonhoz pl. Ommnia2 való fülest használ a GXI-vel az ember? Csak annyi az egész, hogy vagy működik vagy nem, vagy elromolhat ettől valami esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest