Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz #40993792 #4209 üzenetére

Én rengetegszer mellé ütök. Swiftkey-t használok (a fizetőset), előtte reziszítv kijelzős telefonnal nyomultam, körömmel gépeltem elég jó sebességgel (már ha volt körmöm, és nem vágtam le, akkor borzasztóan romlott a sebesség és pontosság). De itt ugye hiába körmölök, csak néha érek vele valamit, ha elég közel van az ujjbegyem is, itt érinteni kell. Fektetve megy, de az Android hülyesége, hogy ilyenkor csak a beviteli doboz és a billzet látszik, semmi más (például a chatablak...).

A több RAM...256 megáról jöttem, amin CM7.2 ment, és egy raklapnyi extra program. Itt pedig. Van multitasking, félelmetes, hogy minden megmarad a háttérben. Eddig nem volt ilyen. Volt az előtér, és a háttér. Előtérben ment a dolog, háttérben meg bezárta. Sokszor eltűnt a billentyűzet is (elfogyott a memória). Itt pedig fut minden. Nemrég megnéztem a memóriát, mikor futott a Play, az ADW EX, Fancy, Swiftkey, Facebook (ez 60 megát evett, magában), az FB Messenger, Böngésző két lappal és persze a rendszerfolyamatok, még majdnem 400 mb szabad volt. És ez a proci nagyon teker, olajozott minden.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés