- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #4209 üzenetére
Én rengetegszer mellé ütök. Swiftkey-t használok (a fizetőset), előtte reziszítv kijelzős telefonnal nyomultam, körömmel gépeltem elég jó sebességgel (már ha volt körmöm, és nem vágtam le, akkor borzasztóan romlott a sebesség és pontosság). De itt ugye hiába körmölök, csak néha érek vele valamit, ha elég közel van az ujjbegyem is, itt érinteni kell. Fektetve megy, de az Android hülyesége, hogy ilyenkor csak a beviteli doboz és a billzet látszik, semmi más (például a chatablak...).
A több RAM...256 megáról jöttem, amin CM7.2 ment, és egy raklapnyi extra program. Itt pedig. Van multitasking, félelmetes, hogy minden megmarad a háttérben. Eddig nem volt ilyen. Volt az előtér, és a háttér. Előtérben ment a dolog, háttérben meg bezárta. Sokszor eltűnt a billentyűzet is (elfogyott a memória). Itt pedig fut minden. Nemrég megnéztem a memóriát, mikor futott a Play, az ADW EX, Fancy, Swiftkey, Facebook (ez 60 megát evett, magában), az FB Messenger, Böngésző két lappal és persze a rendszerfolyamatok, még majdnem 400 mb szabad volt. És ez a proci nagyon teker, olajozott minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest