Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

Volt a mai nap folyamán két bosszantó problémám a telefonnal.
    Elsőként az történt, hogy hívtak, de nem tudtam felvenni, sem lerakni. Amikor elhúztam jobbra vagy balra a gyűrűt, rezgett, de nem csinált semmit. Mivel kilépni se tudtam sehogy, csak egy újraindítás segített :(

Másik pedig a fent említett újraindítás után történt, torz lett nagyon a hangszóró hívás közben, legkisebb hangerő mellett is. Egy ismételt újraindítás megoldotta.

Az utóbbit ZTE-nél tapasztaltam már, nem igazán probléma amíg nem gyakori. Előbbit pedig be lehet tudni szoftveres problémának, azonban a mai napon elég sokat beszéltem barátnőmmel, akinek szintén GXI-je van, és hát... elég nehézkes volt a dolog. Sokszor nem értettem, hullámzott az egész és néhányszor meg is szakadt.
    Nagyon rossz a mobilhálózat minősége ebben a 20 emeletes épületben, s mivel a Vodafone-nak van saját kisteljesítményű hálózata is kiépítve (nem segít a T-mobileon), remélem csak szolgáltató probléma lesz.

Mivel két GXI is van a képben, csak több hívás után derülhet ki, melyik lehet hibás, remélem nem ilyen jellegű a probléma, azonban elég bosszantó. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés