Új hozzászólás Aktív témák

• Peter_Pan

tag

válasz adamsz82 #3484 üzenetére

B04 újratelepítése is kiüt mindent?
    Sajnos nekem úgy tűnik nem.
    Factory reset biztosan töröl minden felhasználói programot és appot, de /system/etc/media_profiles.xml kofigurációs fájl nem került utána ismét gyári állapotba (illetve egy másik sem). Így gyanús, hogy nem teljesen azt teszi, mint amire a neve utal.

Ha csak a B04-es ROM-ot telepíted újra sd-kártyáról az meg pont fordítva: a konfigurációs fájlok gyári állapotba kerültek vissza, de érintetlenül marad minden felhasználói app és adat.

Mivel ki tudja a duplázás mögött mi van pontosan, így emiatt szerintem a kombinált megoldás a legbiztosabb.
    Első újrainduláskor én engedtem, hogy a google szerverekkel szinkronizáljon, így az összes kontaktot és appot is letöltötte magától pár perc múltán (sőt a wifi jelszavát is, ami hasznos de mégis érdekes). Persze én csak a store-ból telepítettem programot.
    Vagyis a factory reset + B04 újratelepítése max. 10 percig tart, utána meg kicsit békén kell hagyni szinkronizálni. Illetve ha sok dokumentomod van azok előzetes Pc-re mentésével mehet el inkább sok idő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés