Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz housejoy #18779 üzenetére

Muszáj lesz valahogy kiszenvednem ezt a nyolc hónapot még, de az is biztos, hogy a következő készülékem valami felsőkategóriás csoda lesz. Hardverben nem gyenge ez a cucc sem, de akárhogy nézem, kollégám Xperia P-je gyorsabbnak tűnt, Anyám most vett LG F6-ot, az egy villám ehhez képest (és mennyivel jobb is...), bár hardverben is erősebb, de a P viszont gyengébb...Számomra ez hatalmas csalódás, és már azt bánom, hogy nem küldtem vissza pár nappal a rendelés után, mikor előjött hívás közbeni minőségbeli probléma.

Nekem csak ez van, és a Wifi jelszó elfelejtősdi/nem vagy nehezen akarok csatlakozni/Wifi fagyás (lockscreen fagyásként is ismert), de az utóbbi időben olyan szinten megnőtt a gyakoriságuk, hogy nemhogy akadályozza a normális használatot, hanem szinte lehetetlenné teszi (sűrűn fordul elő, hogy emiatt nem tudok felvenni hívásokat).

Hiába is venném fel videóra a problémát, mikor mondtam a szervizesnek, hogy készítek hangfelvételt a jelenségről (a beszéd elhalkulás miatt voltam bent), azt mondta, az nem bizonyítana semmit.

Lehet neki kellene csapnom a földnek, és visszavinni, hogy "leesett", van rá biztosítás kötve...Cserélnék akár egy Xperia L-re is, azzal már kihúznám a hűség végét...

Jövő hét hétfőn megyek újra Pécsre, teszek még egy próbát, hátha másik szervizest fogok ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés