- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
housejoy #18779 üzenetére
Muszáj lesz valahogy kiszenvednem ezt a nyolc hónapot még, de az is biztos, hogy a következő készülékem valami felsőkategóriás csoda lesz. Hardverben nem gyenge ez a cucc sem, de akárhogy nézem, kollégám Xperia P-je gyorsabbnak tűnt, Anyám most vett LG F6-ot, az egy villám ehhez képest (és mennyivel jobb is...), bár hardverben is erősebb, de a P viszont gyengébb...Számomra ez hatalmas csalódás, és már azt bánom, hogy nem küldtem vissza pár nappal a rendelés után, mikor előjött hívás közbeni minőségbeli probléma.
Nekem csak ez van, és a Wifi jelszó elfelejtősdi/nem vagy nehezen akarok csatlakozni/Wifi fagyás (lockscreen fagyásként is ismert), de az utóbbi időben olyan szinten megnőtt a gyakoriságuk, hogy nemhogy akadályozza a normális használatot, hanem szinte lehetetlenné teszi (sűrűn fordul elő, hogy emiatt nem tudok felvenni hívásokat).
Hiába is venném fel videóra a problémát, mikor mondtam a szervizesnek, hogy készítek hangfelvételt a jelenségről (a beszéd elhalkulás miatt voltam bent), azt mondta, az nem bizonyítana semmit.
Lehet neki kellene csapnom a földnek, és visszavinni, hogy "leesett", van rá biztosítás kötve...Cserélnék akár egy Xperia L-re is, azzal már kihúznám a hűség végét...
Jövő hét hétfőn megyek újra Pécsre, teszek még egy próbát, hátha másik szervizest fogok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest