- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
Nekem meg ma volt egy kis ijedelem a telóval...Lehet, h a szakik meg tudják magyarázni, h mi volt a gond, a lényeg az volt, h újraindítottam a telefont, majd észrevettem, h feltűnően sokáig világít az Intel felirat. Majd mikor betöltött, akkor meg az tűnt fel, h milyen fényes a képe, valamint a bal felső sarokban az értesítő sávban megjelent a fekete-fehér wifi jel, ami az első indítás után mindig eltűnik. Lehúzom az értesítő sávot és látom, h minden beállítás visszaállt a Nextv3 alapbeállítására.Fényerő automatán, gps bekapcsolva. Mintha factory reset lett volna, de nem, mert az összes alkalmazásom megvolt. Viszont nem működött a home gomb, csak rezgett egyet, de semmit nem reagált.Hosszú nyomásra sem jött elő a folyamat lista.Power gomb hosszú nyomásra a felugró ablakban csak kikapcsolás, újraindítás, meg recovery volt, a repülőgép üzemmód, meg a hangerő állítás eltűnt. Lehet köze ennek az xposed frameworkhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest