- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
w333
félisten
És ezzel a gyári B03 rommal vannak valami hibák? képernyőfagyás, adatkapcsolat illetve hívás megszakadás ?
vagy valamiféle rendellenesség ? mert ha minden ok akkor ebből lehetne készíteni egy jó kis főzött romot
De persze ha az osztrák rom tökéletes amiben már a friss kernel van akkor az jobb lenne -
Csak arra gondoltam, hogy pár embernél produkálta azt, hogy feltételezhetően az akksi elmozdulása miatt egyszerűen kikapcsolt a teló.
Szóval, hogy nem biztos, hogy csak a kikapcsológomb hosszan nyomására kapcsolt ki a telód!Kb egy hónapig hordtam tok nélkül zsebben én is, de egyszer sem sikerült véletlenül sem kikapcsolnom...
Majd mi is kapunk egy ilyen levelet a ZTE-től, csak az lesz benne, hogy rosszul ülünk le, amikor a zsebünkben van a telefon...
Nem a telefon rossz, csak rosszul fogod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest