Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Coolmat
üzenetére
További tapasztalatok a kicserélt telóval: lockscreen fagyás eddig nem volt (igaz az előzőnél sem), ugyanúgy lilásodik a kép közvetlen napfénynél (nem panasznak szánom, mert jó szögben tartva nem lilás a kép és még olvasható nagyjából), a touch screen érzékenysége pedig klasszisokkal jobb mint az előző példánynak, gyanítom ezen csak hardveresen tudtak javítani. Összefoglalva öröm és boldogság van mostmár, eddig hibátlannak tűnik a készülék, egyedül a GPS-t nem próbáltam még rajta (ma este arra is sort kerítek), hétvégén pedig repül fel rá a NextV3.
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat
üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...
Többiről még nem tudok nyilatkozni 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )