- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
Coolmat #14623 üzenetére
Én is most voltam Alleban eleinte a csávó kamuzott, hogy nincs cseretelefon meg hasonlók és, hogy nem tudja reprodukálni ott a wifi fagyást... hát mondom próbálkozhatsz mert elég random dolog. Aztán mondtam, hogy fos a mobilhálózat is meg a rezgő... (ezek ugye konstans hibák...) a rezgőre mondta, hogy szubjektív a mobilnetre meg ráfogta, hogy fos a lockscreen fagyást meg nem fogadta el... egy szemüveges Sándor nevű embernél voltam. De végül korrektül kicserélte (mégis lett cseretelefon) és nagyon rendes volt végig
Csere után még eszembe jutott, hogy töltőre dugva használhatatlan a telefon, szórakozik az érintő... (amúgy ez eddig nem volt, ma reggel fedeztem fel! )
Szóval nekem is új van... a ház sokkal fakóbb maga a fém rész meg a hátlap is fakóbb. A rezgő sokkal jobb és a hívásminőség azt mondta a párom, hogy évszázadokkal jobb. Az érintő is sokkal érzékenyebb pedig B04 van még...Többiről még nem tudok nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest