Új hozzászólás Aktív témák

• *Mukeey*

addikt

válasz Kofka04 #3327 üzenetére

Jó sok kèrdèst tettèl fel,megpróbálok mindenre válaszolni...

Mate8 nem egy rossz kèszülèk!

Mi Max-nak az akku a legfőbb előnye,eszmèletlenül bírja,gyakorlatilag egy nap alatt lehetetlen kifektetni!
    Összeszerelès,anyaghasználat közepes,olyan 10/7.
    Kijelzője pontos,kellemes felbontás mèg ekkora mèretben is.Hangszórója tisztán szól,de nem a leghangosabb.
    B20 hiánya főleg vidèken,kisebb települèseken gond,ott nem lesz lte,de Voda 3g-ben erős,azon szolgáltat sok helyen,ahol nincs 4g.
    Kamera:ne várj nagy csodát,közepes a minősèg,nappal korrekt kèpeket lő,este viszont elvèrzik egy Samu vagy Apple csúcsmodellel szembe(árát kell figyelembe venni,elvárható a 200ezres telóktól a kifogástalan kamera,itt ugye 60ezer környèkèről beszèlünk,ehhez viszonyitva nem vállalhatatlan).Videózás:nincs kèpstabilizátor,azon kívül teljesen okès,nekem megfelel.

Rom:Több lehetősèg van-a gyári global stable ès developer is full Magyar,lokalizált,a dev hetente frissül pèntekenkènt,a stable kb 2-3 havonta,mindegyik OTA-n.
    China stable ès developer ugyen ez,csak gapps ès Magyar nyelv nèlkül.
    Ezeken kívül tucatnyi főzött rom van,lásd a topic-ban,Milestone a mestere ezeknek,folyamat posztolja őket.
    A global romok 100%ban mindennapi használatra alkalmasak!!!!

Az LG flex-nèl mindenkèppen egy jobb kèszülèk,csak ajánlani tudom,èn iPhone6plus-ról váltottam rá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés