- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Xiaomikon alapból van flash,vagy kell hozzá külön felrakni?
-
Crytek
nagyúr
Antelife Spanyol warehouseból Hongmi
$176.92 -
Crytek
nagyúr
Xiaomi powerbankot (10400-asat) vett itt valaki?
Kérdésem hogy a jó büdös fenébe kellene ezt nekem feltöltenem? Mivel semmi töltöt nem adtak hozzáBármilyen telefontöltő jó hozzá (úgy értem bármilyen amper/volt stb) vagy kell hozzá venni valami speciálisat?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nohab61 #2634 üzenetére
El nem olvasom én csak használom (sajnos) és napi szinten konstatálom hogy lassan már hetenként lesz újabb verziója ,de hogy a telepítési útvonal megadásának lehetőségét hogy nem képesek megvalósítani azt nem kicsit hanem nagyon komolytalannak tartam (természetesen nem csak én)
Ha ezt valaha megvalósítják bármit elolvasok ami androiddal kapcsolatos addig nem érdekel -
Crytek
nagyúr
Ez a telefonok memóriakezelése valami félelmetes és számomra megmagyarázhatatlan dolog.
Azt gondolná az ember hogy itt is ugy van mint pc-n hogy adott 86 féle gép ugyanannyi ram ugyanannyi progi és a rendszer kb csutkára ugyanennyit is eszik.
Itt meg telefonon szánalmasan összevissza.Ezer éves fos telomba 384MB ram van ebből kb 110MB szabad.
Havernak 1GB-os teloja van kb alig van rajta valami és 230MB szabad memória.Én nem értek a lóvakhoz ,de a többi hova a rákba tűnik el?
-
Crytek
nagyúr
Az enyémet úgy küldtem ki hogy nálam be se kapcsolt már se kép se hang.
Egy az hogy addig szóba se állnak veled amíg nem küldesz nekik videot ,hogy mi a hiba.Kettő a leírt hibákból semmit nem hárítottak el és nem is cserélték a gépet,de legalább visszaküldték és "jó" volt! -
Crytek
nagyúr
Tudna valaki linkelni valami megbizhato boltot vagy ebayes eladót ahol lehet szerezni 10400mah-s powerbankot?
Pandawillen visszamondom mert ott nincs de csesznek kiirni az oldalra :-(
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #2445 üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a tükröződéssel pedig én aztán állandóan netezek rajta melóba és mindenhol.
Esett is már le a telefon csomószor olyan szinten hogy a hátlap megtörött és megkarcolódott de a kijelzőn egy mm karc sincs,pedig melóba is elég szépen kapja a dózist.
Nekem a fólia csak nyüg volt anno azért szedtem le a fenébe! -
Crytek
nagyúr
Minden bántás és rosszindulat nélkül kérdezem, nektek mi céllal kell a telefonra fólia?
-
Crytek
nagyúr
Remélem előbb utóbb a WCDMA-s verziót és szét akciózzák majd!
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi Hongmi 188$
-
Crytek
nagyúr
Volt már valakinek valami komolyabb gondja ezzel a telefonnal? Ha igen micsoda?
Általánosságban mik a telefon hibái?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest