- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
BSOD
senior tag
válasz
vadkörte #1627 üzenetére
Nyilván lehet hozzáadni.
Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.
Most 'szkájpoltam jó fél órát videóval. Jócskán átmelegedett, de nem forrósodott fel. Az akkut is vagy 20-25%-kal megcsapolta. (Csak tapasztalatként írom, nem lepődtem meg különösebben rajta.)
Nem kockásodott/szakadt, jó minőségű volt a kép/hang mindkét oldalon. Jellemzően 200 K feletti átvitelt mutatott (a wifi miatt írom, 1043nd router, opnewrt), ez ha jól számolom min.350Mb. -
-
vegyszer
addikt
válasz
vadkörte #1564 üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.
Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után) -
-
nemlehet
őstag
válasz
vadkörte #1210 üzenetére
Nagyon odateszi magát a Xiaomi, nekem az audio enchance is nagyon bejön. A fülhallgató választás tényleg hasznos és jól működik és nagy piros pont hogy van EQ. Az előző telómon is volt Dolby, ez van legalább olyan jó. Mondjuk a fülesem nem annyira minőségi meg nem vagyok audiofil, de mint átlagfelhasználó ezért az árért szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest