Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:52

LOGOUT.hu

Vernee Thor

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10026) The Goth válasza poffsoft (#10025) üzenetére


The Goth
tag

Lenne pár kérdésem, talán tudok segíteni.

1. ADB-vel vagy SP Flash-el próbáltad?
SP Flash nálam se működött, ahogy azt a leírás elején meg is említettem.
Szóval ha azzal próbáltad a továbbiak tárgytalanok.

2. Átnevezted a twrp-t sima twrp.img-re, mert ez nagyon is fontos!

3. Ha ADB-vel csináltad, biztos, hogy OKAY feliratokat láttál a sudo fastboot flash recovery twrp.img parancs kiadása után, majd a sudo fastboot reboot-bootloader parancs kiadása után is?

4. Amennyiben igen, akkor miután a telefon újraindult nem maradt fastboot módban?
Mert elméletileg itt ugyan tényleg a gyári recoverynek kellene bejönni, de nekem fastboot módban maradt újraindulás után. Elvileg abban kellett volna nálad is.

5. Ha fastboot módban maradt, lehúztad a gépről mielőtt újraindítottad a bekapcs gombbal? Itt még nem a hangerő fel + bekapcs gomb kombó kell! Mert bizony le kell húzni a gépről. Ezt egyébkén SP Flash esetén is itt le kell húzni.

6. Miután felvillant a képernyő, a nyitott bootloader figyelmeztetéssel, a sima bekapcs gombbal próbáltad újraindítani? Mert a hangerő fel + bekapcs kombóval kell, mielőtt letelne az 5 másodperc a képernyő felvillanásától.

+1. kérdés, bár ez lehetne a legelső.
A fent említetteket átolvasva egészen biztos, hogy mindent lépésről lépésre a leírásom szerint csináltál, és nem maradt ki semmi, vagy cseréltél fel valahol valamit? :)

Én amúgy most azon gondolkodom, hogy újra flashelem, de ezúttal az open gapps zip nélkül. Mindig ki akartam próbálni milyen lenne abszolút gugli mentesen androidos telefont használni, csak úgy csupaszon, kizárólag alternatív forrásokból telepített appokkal, stb. :D

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.