Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:52

LOGOUT.hu

Vernee Thor

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10101) The Goth válasza lukdov (#10100) üzenetére


The Goth
tag

Semmiképp. Két és fél évvel ezelőtt még megérte, de ma már 40k -ért sokkal jobb telefonokat kapni. Ma újonnan megvenni semmi nem szól mellette.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10102) The Goth


The Goth
tag

Például , vagy ez , de én még ezt is számításba venném.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10103) #56474624 válasza lukdov (#10100) üzenetére


#56474624
törölt tag

40k körül akármelyik Xiaomi sokkal jobb. Redmi S2 vagy Redmi 5 szerintem. Drágábban az Mi A1, az stock androidos, szerintem az a legjobb vétel.

(#10104) veressjanos válasza lukdov (#10100) üzenetére


veressjanos
aktív tag

Vagy esetleg a márkánál maradva az M5 is szóba jöhet :)

[ Szerkesztve ]

(#10105) NeverGone válasza The Goth (#10099) üzenetére


NeverGone
tag

Igen, téged kérdeztelek, mert követem itt a fejleményeket.

(#10106) The Goth


The Goth
tag

Ja, hát fejlemény az van. De lenni már nem lesz. Történtek ugyanis az alábbiak:
Nem nagyon bírván magammal mégis csak fel akartam tenni egy custom romot, úgyhogy ADB-re fel és TWRP hajrá. Hát ja, gondolta az egyszeri ember… Lévén hogy a bootloadert ugye nem zártam vissza a korábbiak után, gondoltam most legalább pár parancsal egyszerűbben megúszom. De nem. Nyitott bootloader ide vagy oda teljesen előröl kellett csinálnom. Kinyitni a már nyitott bootloadert, kész vicc. :DDD De legyen hát, TWRP felmegy, elindul. Mivel ugye ahhoz, hogy a TWRP recovery fix legyen, a felrakás után először egy reboot – recovery újraindítás kell, úgyhogy kapásból meg is csináltam. És itt egy ismerős probléma, nem látja a tárhelyeket. :(( WTF? Ezmeg miez már megint? :F A telefonon a gyári 7-es rom, a TWRP a 7.1… -hez való 3.1.0-ás, mivel még nem a madOS Oreot akartam visszarakni. A tárhelyeket viszont 0MB-osként nem is látja. Számítógépen a telefon nem megnyitható, így nincs se TWRP down, se upgrade. Szóval van egy 7-es rom egy nem hozzá való twrp-vel, a gyári recovery elindításának lehetősége nélkül, hiszen már fixáltam a TWRP-t, és annak lehetősége nélkül, hogy ezt downgradeeljem a 7-eshez passzolóra. :W Hogyan tovább? Egy próbát megér, veszteni valóm úgyse nincsen alapon, System reboot a TWRP-ben. És igen, ami jött azon nem lepődtem meg. Olyan gyönyörű bootloop-ot kaptam… Szétkapni, akku le, gépre fel és jöhetett a Windows+SP Flash+gyári rom-os móka. Megint. Megint szépen felment (hurrá), de miután újraindítottam, rögtön újra indult. Első gondolat… megint, vagy inkább még mindig bootloop? Na ne szivassál már. :(( Szerencsére a Bekapcs. + Hang fel kombó működik. Gyári rec.-be belép, cache és wipe data cache lefuttat, újraindít, minden rendben. Na azért. Első dolog, ellenőrizni az IMEI meglétét. Megvan. Megkönnyebbülés. :) Ezzel a lendülettel kikapcsoltam, azt beraktam a fiókba. Most már csak majd akkor kerül elő, ha feltétlen szükség lesz rá. Vagyis a fejlemények ezzel a nem túl dicső befejezéssel véget értek.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10107) kakukkmarci válasza The Goth (#10106) üzenetére


kakukkmarci
senior tag

Ubazz.
Régi szép emlékek... Ja, nem ! :DDD

noob... rooter... geek

(#10108) flanki válasza lukdov (#10100) üzenetére


flanki
aktív tag

Szerintem rakjál hozzá még egy picit és rendeld meg ezt!

(#10109) BandiHUN válasza flanki (#10108) üzenetére


BandiHUN
veterán

Én is A2 Lite-re váltottam,remek készülék,csak 4/64-re,okulva az SD kártyás tárhelynek formázás nyűgjeiből,és kellett is,mert félig van,megfontolandó még az a felár is!
A Thor,bár baja nincs,csak az ismert bugjai,ment az asszonynak,és boldog vele nagyon.Egy ócskább telója volt,sokat küzdöttünk,hogy telefonálni is alig tudtunk,olyan lassú volt,felvenni se tudta,szerencsére eldobta magát benne a flash.
Az új telóval rá kellett jönnöm,hogy hát elszállt az idő a Thor felett... :( Pedig szerettem,minden nyűgből kimaradtam,DE a kamera,a kijelzőminőség és méret,az 1 napos akksi(3 napot bír a Lite,de marad 30%,pedig játszogatok is) azért durva.Észre se vettem,míg meg nem próbáltam egy MI Note 4x-et szerviz kapcsán... :Y
Hiába na,míg az ember nem néz körül,azt hiszi,a Thor jó.Nem,nem az.Az árából/kicsit többért sokkal külömbet kapni már.Családtagnak lepasszolni jó,aktív usernek már karcsú,buta kinézetű,kicsi valami.Kamerailag meg...télvíz idején vállalhatatlan.A barinőm képtelen volt lekapni a karácsonyi falu közepén,fényben normálisan este,odaadtam a Lite-t,az 100%-os képet csinált...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#10110) NeverGone válasza The Goth (#10106) üzenetére


NeverGone
tag

Ó, sajnálom! Köszönöm, hogy ezeket így leírtad. Kérdésem: Arra a MadOS-szintre nem lehetne visszatérni, ahol jól működött neked? Ha jól emlékszem, volt ilyen.

(#10111) The Goth válasza NeverGone (#10110) üzenetére


The Goth
tag

Később végig gondolva a korábbiakat, amit az előző kommentemben is leírtam, elég lehetett volna egyszerűen megint F2FS-re formázni, vagy esetleg ext4-re, bár eleve azon volt most, és akkor valószínűleg látta volna a TWRP a tárhelyeket, és telepítgethettem volna. Igazából csak azért nem akartam ebbe már belemenni, mert tényleg ki tudja mennyire használna neki ha állandóan oda-vissza van formázva. Ezért próbálkoztam egy sima system reboottal, még úgy is, hogy előre látható volt a bootloop.

Nyilván vissza tehetném. Bár ha vissza olvasod a kommentjeimet, láthatod, hogy ez inkább amolyan egyszer jó volt, egyszer nem, történet volt azzal az Oreo madOS-al. Ennek okaira valószínűleg már sosem derül fény. Bár a végére tényleg jó lett, (amit aztán sikerült ugye elbasznom) esélyes, hogy ebben azért a szerencse is közrejátszott. Amúgy azóta már a bootloadert is vissza zártam. Külön poén, hogy annak is bootloop lett a vége, bár szerencsére most nem kellett szétkapni és újra flashelni a gyári rom-ot, elég volt "csak" úgy kb. tucatszor neki futni a Bekapcs. + Hang fel kombónak. Ezen tényleg már csak röhögök. Így az eddig történtek fényében már nem igazán érzek késztetést újra végigzongorázni mindezt. Bár még itt pihen a gépen minden szükséges cucc, az összes custom rom-al ami kijött erre a telefonra, szóval bármi lehet még...

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10112) flanki válasza BandiHUN (#10109) üzenetére


flanki
aktív tag

P20 Lite-om van, csak az ára miatt ajánlottam a Xiaomit! :)

[ Szerkesztve ]

(#10113) Vigyorka


Vigyorka
senior tag

Újra működik az OTP-s SmartBank-ban a QR használat... - Gyári 7-s van rajta..

Vigyorka

(#10114) lukdov válasza lukdov (#10100) üzenetére


lukdov
csendes tag

Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül egy Huawei P9 Lite (2017) fért be végül a keretbe (39k volt), reméljük megérte az árát.

(#10115) Acesanyi válasza lukdov (#10114) üzenetére


Acesanyi
tag

Nem akarlak elszomorítani! :N

Van az Asszonynak 1,meg az egyik kolegának is, deeee :F

Tény, hogy nagyobb a kijelző ( nem mindenkinek szempont), szebb képet csinál -ha éppen akar-, meg full HD a kijelző

Viszont csak 2 GB RAM, ami nagyon sokszor érződik is :K
Hamar belassul, majd lassan vált alkalmazásoknál,
Sokszor azt mondja az asszony hogy visszaköltözik inkább az LG K8-asba :P (na jó.már biztos nem tenné :P)
Tehát döcögőssé válik és idegesítő. Főleg ha már volt egy gyors Thor-od ;]

A lényeg, hogy nem tudom a váltásod okát,természetesen ha megadta magát a Thor akkor egy jó vétel volt bár már sokallom érte.

Amit én irigyelek belőle az az akku teljesítménye. Simán megy neki a 2 nap, úgy hogy mindent bekapcsolva tart rajta sokszor.

BAKKER!!! MINDENT VISSZAVONOK, MOST LÁTOM, HOGY A 2017-RŐL VAN SZÓ! :W

Nem az van az asszonynak, így nincs vélemény ! :DD

[ Szerkesztve ]

(#10116) L623 válasza quailstorm (#10084) üzenetére


L623
csendes tag

Köszönöm a választ!Közben amikor az lcd-t rákötöttem kiderült hogy valami nem stimmel mert az látszik hogy áram van benne, de nem mutat semmit(fekete). Lehet visszaolvasok mi lehet a gond, de inkább így használom aztán csere.

Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)

(#10117) quailstorm válasza L623 (#10116) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Esetleg többféle kijelző és Thor van és nincs benne a driver? Nem vagyok mostanában benne, de Cubot One-nál voltak ilyen vicceskedések...

[ Szerkesztve ]

(#10118) L623 válasza quailstorm (#10117) üzenetére


L623
csendes tag

Nem tudom mi lehet a gond. Nem vagyok benne a témában (nem értek hozzá), de a rendelésnél figyeltem arra, hogy az eladó által tett követelményt teljesíti-e a telefonom(valamilyen számnak kellett egyezni, de már nem emlékszem pontosan). Mindenesetre a telefonnal meg vagyok amúgy elégedve úgyhogy míg bírja, marad.

Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.(Mark Twain)

(#10119) ktmt


ktmt
aktív tag

Sziasztok, és előre is boldog új évet mindenkinek.
Egy ideje már nem használtam a Thort, és kedvem támadt kicsit mókolni. Azt látom viszont, hogy a 2016 október utáni telefonokkal nincs mit kezdeni. Mind a 10000 hozzászólást nem tudtam átnézni, egy estényi böngészés így is mögöttem van. Szóval akkor nincs mit tenni, marad a gyári szoft?
Egyébként így sem bántam meg, nekem csak két hardveres problémám volt, az egyik a jack dugó a másik az usb csatlakozó. Mivel már tényleg macera tölteni, ezért lett helyette M5, az teljesen ugyanez a feeling.

(#10120) luci87 válasza The Goth (#10091) üzenetére


luci87
tag

Szia,nekem is van mar Alirol rendelt aksim.De meg vartam a cserevel.Te mikor cserelted,amikor mar vegkepp nem toltott? Mert en mar tobbszor boot oltam,ha jol irom.Az oldalan levi bekapcs.gombot hosszan nyomtam...
De mar ez se hasznal,alig tudom tolteni..
Aksicsere elott mire kell figyelni,kell menteni valamit,minden torlodik? Bocsi,de 50 es hilgy vagyok,nem igazan ertek hozza? Ja,az aksicserevel a ferjem probalkozik...;) nem en..

(#10121) The Goth válasza luci87 (#10120) üzenetére


The Goth
tag

Szia, én még akkor cseréltem amikor még nem romlott érezhetően az üzemideje, vagyis igazából még nem lett volna szükségszerű a csere, csak ugye úgy voltam vele, hogy már úgyis 2 és fél éves volt, és ha már új androidod tettem rá, legyen az akksi is új. Akku cserénél semmilyen adat nem veszik el, így ezzel nem kell foglalkozni. Természetesen a telefont teljesen ki kell kapcsolni előtte. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy kivételnél, amennyiben úgy kell majd kifeszegetni mert beleszakad a ragasztó csík ami a helyén tartja, (erre egyébként jó esélyetek van) ne hajlítsátok/ törjétek meg nagyon az akkut, mert ki is gyulladhat. Legbiztosabb egy merev plasztik lappal óvatosan alá nyomva eltávolítani.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10122) luci87 válasza The Goth (#10121) üzenetére


luci87
tag

Rendben, köszi.Valahol olvastam, hogy aksicsere előtt is kell valamit csinálni.Gondoltam inkább rákérdezek..:)Egy párszor sikerült megmenteni, de most nem akar végképp tölteni.Ill. 0 % os a töltöttség, de tudok vele netezni,ha be van dugva a töltő...Gondolom, már aktuális lesz, az enyém is tán novemberben volt 2 éves..

(#10123) luci87


luci87
tag

Sikerult a ferjemnek kicserelni.De nem mondanam,hogy sokkal gyorsabban tolt...es eleg gyorsan merul most is....:(

(#10124) #56474624 válasza luci87 (#10123) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nálam az aksitöltő vagy valami nem teljesen százas, ha olyanja van, akkor hosszú-hosszú órákon át tölti a telefont, és ránézek, még mindig nincs feltöltve...
Ha már látom, hogy megint bazi lassan tölt, kihúzom, bedugom, általában segít.

A gyors merülésre nem tudok mit mondani, nem tudom, kinek mi számít gyorsnak. Nekem intenzív használattal naponta kell tölteni, sosem volt egy akksiban erős telefon. Ha nem intenzív, akkor azért 2 napra be tudom osztani, talán még egy harmadik is beleférne, de akkor már tényleg alig használnám.

[ Szerkesztve ]

(#10125) Gyula196906 válasza luci87 (#10122) üzenetére


Gyula196906
senior tag

Lehet USB board

(#10126) luci87 válasza #56474624 (#10124) üzenetére


luci87
tag

Erdekes,gepre csatlakoztatva hamar feltoltotte
100% ra,pedig annak kene lassabban tolteni.Viszont ejszaka,100% rol lecsokkent nagyon,kb 20% ra....nem tudom miert.
https://photos.app.goo.gl/Gr5rV8LK45kmLfh88

[ Szerkesztve ]

(#10127) #56474624 válasza luci87 (#10126) üzenetére


#56474624
törölt tag

Viszont ejszaka,100% rol lecsokkent nagyon,kb 20% ra....nem tudom miert.

Vagy nem jó az akksi, hiába új. Vagy valami iszonyat gyorsan meríti a háttérben.

(#10128) quailstorm válasza #56474624 (#10127) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Utóbbit egy wakelock detector megmutathatja. Meg még Ampére amit ajánlok.

[ Szerkesztve ]

(#10129) luci87 válasza quailstorm (#10128) üzenetére


luci87
tag

Koszi a tippet.Le is toltottem,de sajnos az egesz angolul van es nem tudom hasznalni...:(

(#10130) rzoli


rzoli
senior tag

Majd másfél évet töltött a fiókban a telefon, de újra elvettem, mert eladtam a másikat, az új meg még messze van...

Az első használatnál 70% körül volt az aksi, pár perc alatt bezuhant, de egy éjszakás töltés helyrehozta. Viszont sok FC-m volt így frissítés mellett döntöttem. Végül egy MAD OS 8.1 került rá. Még ma is elfogadható ez a teljesítmény, aki csak telefonálni akar rajta illetve a facet, chatet nézegetni milyen üzenet jött. :)

Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3

(#10131) gingerbalm


gingerbalm
aktív tag

Áprilisban lesz 2 éves a teló, a töltője ma megadta magát. A konnektorból normálisan kihúzva így jött ki:

A műanyag szétrepedt és a kiszabaduló feszkó egy pillanatra meg is rázta édesanyám ujjait. Szerencsére rögtön elengedte, úgyhogy nagyobb baj nincs.

(#10132) luci87 válasza gingerbalm (#10131) üzenetére


luci87
tag

Jol birta...;) nekem mar nem tudom hanyadik toltom van.Mar aksit is cserelni kellett.Nov.ben volt 2 eves....

(#10133) Laccoss


Laccoss
addikt

Nekem a mai napig jó a töltőfej, egyedül a töltőkábellel lehet valami gond, mert mintha eloxidálódott volna, néha nem tölt megfelelően, vagy nem úgy érintkezik az usb csatlakozó, mintha kilazult volna.

(#10134) gingerbalm válasza Laccoss (#10133) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

A múltkori "töltőrobbanás" után most aksicserére is szükség lett. Egy hónapja itt volt már készenlétben a csereaksi, csak vártunk vele. A teló most már 60 %-nál egy pittyenéssel lemerült és kikapcsolt. A csere simán ment a videós útmutató alapján, és az új aksival eddig minden oké, alig merül.

(#10135) rzoli válasza gingerbalm (#10134) üzenetére


rzoli
senior tag

Honnan rendelted, melyiket? Az enyém is kezd nagyon gyorsan merülni. Viszont mint telefon a mai napig megállja a helyét.

Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3

(#10136) gingerbalm válasza rzoli (#10135) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

Itt a fórumban ajánlotta egy kolléga, ettől a görög eladótól. Bélelt bubis borítékban küldi, nyomkövetéssel, azt hiszem, valami max. egy hét alatt itt is volt.

Igen, szerintem is megállja még a helyét abban az árkategóriában, amennyibe került. Anyukám használja lassan két éve, nagyon imádja és mivel nincs rommá romolva (a gyári 6-os van rajta, amivel az eustocktól jött), se túlnyúzva és ejtőpróbát sem szenvedett, teljesen jó állapotban is van. Ezzel most kapott a teló egy további esélyt. :)

[ Szerkesztve ]

(#10137) luci87


luci87
tag

Az én Vernee-ém is új aksit kapott, viszont néha most is gyorsan lemerül ,és nehezen tölt.Egyszer pedig kikapcsoltam, és mikor újra be, nem érzékelte az érintést a pin kód beütésénél...
Lehet hogy más baja is van?
Lehet hogy új telefon után kellene nézni? Mit gondoltok? Ki mire cserélte le?

Arra is gondoltam, hogy mivel elég sokat netezek vele, ehhez képest keveset telefonálok,érdemes lenne inkább kímélni.Netezésre venni egy tabletet? De milyet?Max 40 et szánnék rá, és a telóra is.Drábbábbat nem nagyon akarnék...
Olcsó tizenpárezres tabletem van, de nagyon lassú, netezni nem jó, csak filmnézésre.
Köszi a segítséget.

(#10138) veressjanos válasza luci87 (#10137) üzenetére


veressjanos
aktív tag

Én házon belül cseréltem a Thor-t egy M5-re. Picit nagyobb, picit erősebb, picit jobb. :)

[ Szerkesztve ]

(#10139) luci87 válasza veressjanos (#10138) üzenetére


luci87
tag

Én is megszerettem amúgy ezt a márkát.Csak az a baj benne, nem kivehető az aksija...(azaz kivehető, de nem könnyen..:) )Te honnan rendelted, és mennyiért?

(#10140) veressjanos válasza luci87 (#10139) üzenetére


veressjanos
aktív tag

Az elsőt (4/64) a Gearbest-ről, de az sajnos betonra zuhant és törött a kijelzője (ettől még tökéletesen működik rajta minden, kapott egy fóliát és most gps a kocsiban), a másodikat (4/32) pedig az Eustock-tól. Mindkét helyen 34k volt. :)

(#10141) rzoli válasza luci87 (#10137) üzenetére


rzoli
senior tag

Lenovo P8? Most a gearbest-en 135 dollár körül van az ára, azt hiszem eu-s raktárból. 625-ös proci van benne.

(#10136) gingerbalm: Köszönöm a választ!

Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3

(#10142) gingerbalm válasza rzoli (#10141) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

Szívesen!

Az új aksi olyan jól bírja, hogy kedd óta (hétfő este 35%-on volt a csere után a friss cucc, rádugtam töltőre, így végül is kedd reggeltől indult az éles bevetés) most kell tölteni másodjára, szóval vígan elvan két napot, mint újkorában, amikor a telót vettük.

[ Szerkesztve ]

(#10143) Vigyorka


Vigyorka
senior tag

Lassan 3 éves lesz... Megrendeltem egy új aksit, mert MEGÉRDEMLI!!! :C :Y :C

Vigyorka

(#10144) NeverGone


NeverGone
tag

Elég jó kis telefon, már pár éve megvan a gyári 7-es rommal.
Viszont van vele pár gondom:
- Semmilyen alkalmazással nem tudtam még használható minőségű videótelefonálást elérni vele.
- Szerintem tönkrement az USB csatlakozó, többféle kábellel próbáltam, de alig tudom már tölteni
- A közelségérzékelő megőrjít, mikor túl gyorsan felveszem és telefonálás közben berezeg a telefon, akkor tudom, hogy a fülemmel megnyomtam valamit. Általában repülő üzemmódba teszem vagy bekapcsolom a lámpát.
- Nekem is forrasztani kell a jack-dugót

[ Szerkesztve ]

(#10145) Vigyorka válasza NeverGone (#10144) üzenetére


Vigyorka
senior tag

Mágneses kábelt használok - USB jó... :) Nincs ki-be dugdosgatás...
Ha hirtelen elveszem beszélgetés közben (nem mindig..) de átvált kihangosításra. - ez az egyetlen hibája. :F

Vigyorka

(#10146) tiamat031603


tiamat031603
csendes tag

Sziasztok!
Eddig bírta az akksi, most szeretnék rendelni és cserélni.
Honnan érdemes? :R

(#10147) gingerbalm válasza tiamat031603 (#10146) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

Én még mindig ezt a görög eladót ajánlom, nagyon bevált az aksi, már 3 hónapja megy vele a teló, remek minden, 2-3 naponta kell tölteni.

[ Szerkesztve ]

(#10148) -ZeeZee-


-ZeeZee-
senior tag

Üdv!

Kollégámnak van ilyen készüléke. Rendelt hozzá akkumlátort, mert már nagyon hamar lemerült. Nekem adta, hogy cseréljem ki. A készülék működött, de kb 1 óra alatt teljes kikapcsolásig merült. Megjött az új akksi, kicseréltem, most is működik a telefon, mert ha bekapcsolom rezeg, ha gépre dugom, akkor látja a PC, de képet nem ad. A kijelzőn semmi sem jelenik. Ha kikapcsolt állapotban felrakom töltőre, akkor sem (rezeg pár mp után, hogy tölt), ha bekapcsolom, akkor sem (szintén rezeg bekapcsoláskor), ha recoverybe lépek (lépnék, mert nem látok semmit), akkor sem. Megpróbáltam a régi akksit visszatenni, azzal sem ad képet... :O

Mi lehet a probléma? Megnéztem a csatlakozók rendesen a helyükön vannak. Mit lehet tenni?

(#10149) gingerbalm válasza -ZeeZee- (#10148) üzenetére


gingerbalm
aktív tag

Biztosan nem pattant el/szakadt meg/vagy simán pottyant ki valami cserekor?

(#10150) -ZeeZee-


-ZeeZee-
senior tag

Visszatételkor a képernyő csatlakozója le volt jőve, de azt visszapattintottam. Már szétszedtem teljesen, de nem hozott változást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.