- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt01
őstag
Helló. Elkészült a mű.
Most is azt látom a végén, lehetne még jobb. De sebaj, majd a következő.
-
Drizzt01
őstag
válasz
GumisPeter #4598 üzenetére
Nekem lehet lesz másik is
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Beneveztem a CoolerMaster versenyére én is, ha valakit érdekel itt építkezem.
Ha jól láttam csak ketten vagyunk magyarok Drizzt01 kollégával a kategoriában.
Ki csatlakozik még??? -
Drizzt01
őstag
Sziasztok.
Belekezdtem egy új munkába.[link] -
zolee5016
őstag
Nzxt S340
LINK.
Még rohadtul sok meló van vele.....a Fólia elég xar minőségű,van vala bajom.....de most már csak a belső a lényeg..... -
Drizzt01
őstag
Sziasztok. Lesz augusztusban, a DCMM, hogy lehet ott indulni? Kedvet kaptam. Sajnos a némettel hadilábon állűk.
-
seniman
veterán
válasz
jones965 #4586 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást
A szoftver letölthető a Dell oldaláról.
Tehát tömören,be kell üzemelni és akkor lehet méricskélni?
Amúgy bármibe be lehetne a panelt rakni,egy molex betáp,meg egy kommunikációs usb kell neki.Akkor az RGB hatás a vörös-zöld-kék színek arányának a keveréséből jön ki?Különálló egy szen RGB ledet is lehet kapni?Mert eddig még csak szalagban láttam tömegesen.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #4585 üzenetére
Megnéztem egy videót magáról a házról, elméletileg tudja az RGB vezérlést egy saját szoftver segítségével.
Az eredeti megkeresésre a válasz, ezt csak próbapadon lehet kitesztelni, ha nincs meg hozzá minden tartozék. Ott kilehet mérni, melyik csatlakozón milyen feszültséget ad ki, hiszen az RGB vezérlés is 3 ponton történő feszültség változásból áll össze. Viszont ehhez kellene maga a mőködtető alkalmazás, amivel szabályozni, és ebből eredően mérni tudod az értékeket. -
-
seniman
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha érdekel valakit.
-
seniman
veterán
Sziasztok!
RGB ledek bekötésében ki van otthon?
-
Drizzt01
őstag
Na, jó pár órával egy marék nyugtató és 1doboz cigivel később elkészült a hátfal ledezése.
[link] -
Drizzt01
őstag
válasz
Ramses07 #4566 üzenetére
Én nem tudok ennyire festeni.
Ha használni is fogom, nem képet akarok festeni, hanem színezni. De azért köszi a javaslatot. Egyszer már próbáltam, az unokaöcsémét. Akkor Revell festéket vettem a makett boltban. Azt mondta a hölgy mikor vázoltam hogy mire ís mekkora felületre lesz, hogy elég belőle 3db. Ezzen felül kellett még 7db hogy elég legyen. -
Ramses07
Modder
válasz
Drizzt01 #4563 üzenetére
Nekem is az általad linkel umberella mod-ból indult el a fantáziám
Airbrushal csak óvatosan. Ott fognak érni meglepetések. Nekem kb 3.-ra sikerült elsajátítanom a dolgokat, úgy hogy előtte gyakoroltam rajzolni vele
Ha airbrushozol ajánlom papp laci pisztolyát, festéket pedig tank makettshop-ból. Gyakorlás pedig videómegosztó oldal :airbrush tutor
Eddig jutottam rajzban, aztán le lettem vezérelve a szag miatt
-
Drizzt01
őstag
Nem vettem leszólásnak. Sajnos tényleg hadilábon állok a festéssel. De szerzek majd airbrush-t és gyakorlok. Nagy vágyam, hogy egy ilyet el tudjak készíteni én is
Ídőm nekem sem túl sok van, hely a nappali, szerszám meg szike, csiszolópapír, vonalzó, aksis fúró, fűrészlap. Nem sok minden kell ehhez az anyaghoz. Ezért is választottam.
-
Néztem a felhozatalt. Megyek nézni hogy nyertek.
Mod kenó:
Soccer – MSI XPower Loader
GumisPeter – A.C.M.E.A Mod
BaluC – Jedi Instructor ChestDe jó buli lesz ez is. Remélem addigra hozza az asszony a kamera slidert.
-
feco72
Modder
Nem tegnapra volt belengetve az eredményhirdetés?
-
Drizzt01
őstag
válasz
GumisPeter #4539 üzenetére
Jónak igérkezik. Várom a folytatást.
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Elkezdtem idei gépem szögelését, lassan de biztosan haladva.
Nem tudom minden nap csinálni, juniusra szeretném befejezni, de közben még jön a munkaszezonom, így lehet lesznek szünetek, de azért igyekszem.Itt tudja követni, akit érdekel a téma.
Üdv és jó építést!
-
Drizzt01
őstag
Egy kis update
-
Drizzt01
őstag
Hi all.
Egy kis haladvány. -
Tényleg kevesen leszünk, ahogy elnézem a Logoutot.
-
zolee5016
őstag
-
Drizzt01
őstag
-
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Valaki tervezi, hogy Pécsről, vagy annak környékéről megy a Veletech kiállításra? Lehet, hogy csatlakoznék hozzá egy géppel -
cyber86
őstag
Elsőnek is azt kellene valahogy megoldani, hogy a ventiknek ne legyen főleg elöl meg fent szél zaja na meg a vinyó rezgés csillapítást viszont ehhez szét kéne vágni az elejét meg a tetejét is. Amúgy hol találok még több moddolásos képet erről a házról? Mert már keresgéltem de ami pl tetszene csak ezt az 1et találtam [link]
szerk: vízhűtés nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest