- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nem vagyok pro a témában, vannak itt ezerszer hozzáértőbb tagok. Nekem csak holnap jön a házam ( TT P5 ), amihez szerintem nem lesz jó a gyári tartozék kábel,de majd kiderül. Itt [link] nézegettem a tapasztalatok alapján a nem kukába való riser-eket,de lesújtó a dolog. Én, ahogy kivettem a drága 3M az tuti műxik, a nem annyira ,de még mindig drága Lian Li szinte biztosan jó ( de az sem 100% ) a többi meg instant hulladék.
-
mrbig25
őstag
Igen, sikerült. Innen az jött végül, amit rendeltem.
Tegnap sikerült is beüzemelni gyorsan, eddig működik rendben.
Jövőhéten majd játszogatok egy kicsit, aztán majd kiderül, hogy lesz-e esetleg probléma vele.
-
jones965
Modder
Nagyjából igen, csak egy picivel több részlettel. Ami nekem a linkelt modon feltűnt, hogy ott egy az egyben beletette a sik monitort a régi monitor házba. Nos nálam ez milliméterre pontosan átépítve fog új környezetébe bekerülni, mely alany egy asus PB248Q monitor. Most fejeztem be éppen az átépítését.
-
-
mrbig25
őstag
A mai napról nem igazán készültek fotók, mert örültem hogy tudom csinálni és haladok...mivel csak hétvégenként van rá időm. Ma nagyjából elkészült az új hátlap...flex, satu és reszelő trióval lassan megy a munka
Jövőhéten viszont összedobok hozzá valami bejegyzést.Annyit elöljáróban, hogy nem casecon lesz...egyelőre hagyom az újabb egyedi ház tervezését, majd valamikor később lesz még talán.
Van egy régóta porosodó Raijintek Metis kuckóm, az lesz egy picit átszabva, egyedi vízzel. Remélhetőleg házon belül lesz helye mindennek. -
mrbig25
őstag
Ha eszembe lesz még, akkor írok a tapasztalatokról.
A héten rendeltem meg...nem tudom mikorra fog ideérni. Plusz még a háznak is csak ma kezdtem neki, amibe majd kelleni fog.Igazad van. A drágább riser már necces Kínából, mert a 27% ÁFA + kezelési költség mellett, már nem igazán olcsóbb...bár ez eléggé zsákbamacska.
-
mrbig25
őstag
Én első körben ki fogom próbálni az 1-2k-s változatot...
Ha nem működik, akkor pedig innen fogok venni -> Li-heat
Az ebay-es bolt nem fedi le a teljes kínálatukat...írni kell nekik, hogy milyen kell és milyen méretben.Ez már nem olcsó, de még mindig olcsóbb valamivel, mint a Lian-Li és Thermaltake riser...a nonpluszultra 3M riserről meg már nem is beszélek.
-
Laccoss
addikt
De az lenne a cél, hogy ne legyen baja, nem?
Amit linkeltem, ott 2 flakon kellett (nem olvasgattam, hogy mennyi maradt) az alaplap lefújásához. Egy gépház külsejére kb ennek 5-6x-ossa, ha nem több. Tapizásra nem hiszem, hogy kényes lenne, de lehet hogy ha beleakad valami, stb, könnyen kilyukaszthatja az egybefüggő réteget.
-
F e Z o
veterán
Itthon van varázslónál 19 centis 16x PCI-E riser kábel, tápcsatival 3,5k-ért. Az aliexpressen meg 30 centis 7,1usd-ért. (2100Ft)
Anno volt egy magyar mod, ott a srác ide szalagkábelekből készített riser-t, sajna nincs meg a link.
-
Drizzt01
őstag
Én az OCTACUBE-ra 7-8 feketét használtam. Bár az nem kicsi. A sima Auchannost vettem.
-
Drizzt01
őstag
A panelba ha minfen igaz, sima ragasztó pisztolyba való műanyaggal van ragasztva. Elvileg ki lehet feszegetni bármi sérülés nélkül. A harisnyázáshoz nem nagyon kell más, mint amit említettél. Mekem volt már 2 gyári harisnyázó szettem, de eltörtem őket. Most egy orosz csavarhúzó készlet legkisebb tagját reszeltem meg, ez már bírja vagy 2 éve. A zsugorcsőhöz gyújtót, vagy forrasztópákát használok.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
kisza25
félisten
ja mikroatx-ben van, gondolom ilyesmit akarsz atx méretben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest