- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Psycho18 #1847 üzenetére
sok helyen leírtam, hogy ilyen helyekre a 2 oldalú ragasztószalag nem célszerű.
szerintem itt is. na mind1...
sokat szenvedtem velük, gyakorlatilag mindenhol zsákutca.okok:
az oldallapban biztos van egyenetlenség, amit szemmel nem is látsz.
amikor felteszed, a friss ragasztás, és a rányomkodás miatt a plexi magához húzza az oldallapot.
ami szépen 1-2 nap alatt visszakéredzkedik. attól válik el a ragasztószalag, amihez kevésbé tapad. logikusan..
ha szilikonos ragasztóval keni meg az ember, akkor más a történet. mivel annak az elsődleges kötési ideje kb. 1 óra, a teljes átkötés 24 óra, az elején nem tart szinte semmit.
tehát a néhány század mm-es egyenetlenség miatt az oldallap rögtön felveszi a neki kedvező pozíciót. a szilikonos ragsztó pedig húzódik vele rugalmasan, kvázi ott kicsit visszavastagszik a ragaszó réteg, és úgy köt meg.
és kötés után minden anyag nyugalmi helyzetben van, nem feszül. sosem jön le.én úgy gondolom, hogy a pillanatragsztós rögzítés is idővel el fog engedi, kezdve azona sarkon, ahol legnagyobb a feszítés. mert kenés után rányomtad, és a feszítő helyezt fennál.
nálam is ez volt az út 2. lépcsője.
igaz, nálam rácsokkal, nem plexivel.ragsztószalag, pillanatragasztó, majd szilikonos. (f.bs, tekasil.)
wasqez kolléga 2 komponensűvel tette fel az egyik rácsozatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest