- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ecutor
csendes tag
Koszönöm a választ!
A hibajelentésből én is erre köetkeztetnék a helyedben, de több egyenes kábellel is próbáltam. Van egy másik modemem is ami haldoklik (amiről most is írok), és annak a kábelével is próbáltam, meg amit adtak hozá, de fel sem villan a led.
Sőt most már eljutott oda, hogy h a router lan portjára kötöm, akkor sem világít a modemen a led. Pedig direkt rákérdeztem, hogy annak ellenére, hogy használt, azért még működik, ugye.
Nincs valami über hard reset a modemhez? Hátha az segít.Jah, azt is próbáltam, hogy a routernek adtam 192.168.1.2 címet, rákötöttem a régi modemet, amit 192.168.1.1 címen lehet elérni, 255.255.255.0 maszkkal, és sikerült elérnem a webes felületet, de az új modemmel nem, pedig annak is 192.168.1.1 talán a címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest