- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ecutor
csendes tag
Leszedtem ezt a firmwaret DLinkEU_DSL-360T_V3.00B01T02.EU.20060220_upgradeB10.exe
Win8 alatt elinditom a utilityt és az egyik cpu magot maxon pörgeti, de mast nem csiál. Próbáltam kompatibilis módban adminként, de semmi. Kérdésem, próbálkozott már Win7/8 alól upgradelni DLINK 360T-t valaki? -
X-ecutor
csendes tag
válasz
X-ecutor #2892 üzenetére
MEGOLDÓDOTT!
Az egyik szál el volt hajolva az ethernet aljzatban, emiatt nem érintkezett, és írta ki a gép, hogy nincs kábel bedugva.Másik kérdés. Ha mondjuk van egy 10 megabites vagyis ADSL2 előfizetésem, é egy ADSL 1 modemmel próbálok rá csatlakozni, akkor az menni fog, úgy érem a sebessége persze nem lesz több 8-nál, de csatlakozni enged ugye?
-
X-ecutor
csendes tag
válasz
X-ecutor #2891 üzenetére
Nah, a routert visszaraktam 192.168.1.1-re, modemet rákötöttem a lan portjara, és most folyamatosan világít a modemen a lan led, és a 192.168.1.1 címet a böngészőbe írva nem töltődik be semmi, de közben megy a net a másik modemmel
. Valószínűleg ütközik a modem meg a router, de ez is valami.
-
X-ecutor
csendes tag
Koszönöm a választ!
A hibajelentésből én is erre köetkeztetnék a helyedben, de több egyenes kábellel is próbáltam. Van egy másik modemem is ami haldoklik (amiről most is írok), és annak a kábelével is próbáltam, meg amit adtak hozá, de fel sem villan a led.
Sőt most már eljutott oda, hogy h a router lan portjára kötöm, akkor sem világít a modemen a led. Pedig direkt rákérdeztem, hogy annak ellenére, hogy használt, azért még működik, ugye.
Nincs valami über hard reset a modemhez? Hátha az segít.Jah, azt is próbáltam, hogy a routernek adtam 192.168.1.2 címet, rákötöttem a régi modemet, amit 192.168.1.1 címen lehet elérni, 255.255.255.0 maszkkal, és sikerült elérnem a webes felületet, de az új modemmel nem, pedig annak is 192.168.1.1 talán a címe.
-
X-ecutor
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy használt D-Link DSL-360T jelű modemet, de hiába kötöm össze a géppel nem világít az ethernet led, és persze kapcsolódni sem tudok hozzá. A szokásos A hálózuati kábel nincs bedugva szöveget tolja Win-7-en és 8-on is, 10/100-as és Gigabites hálókártyával. Az érdekes visztont az, hogy ha a router WAN vagy LAN portjára kötöm, akkor világít. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest