- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
Tegnap nekem is megérkezett a ThL W8-as. Még tesztelgetem.
Sajnos a kamera valóban érdekes árnyalatot ad az elkészült fotóknak. Több applikációval is próbáltam, de egyikkel sem lett jó. - Tudtok ajánlani egy alternatív kamera alkalmazást?
Megjegyzem, hogy a HDR Camera+ nem hajlandó megfelelően működni az eszközzel. Ez szerintem a MediaTek chipset miatt lehet. Ezt más, MediaTek procis készüléken is megfigyeltem.
Továbbá, ha a Paper Camera beállításaiban a képminőséget magasabbra állítom a standardnál, akkor lefagy az egész.Akinek 4.2 JB fut a készülékén, kérem nézze meg, hogy videózás közben tud-e fotókat készíteni. - Volt a kezemben egy Cubot MT6589, amin 4.2.1-es droid futott, s az tudta ezt a funkciót. Érdekelne, hogy ez verziófüggő, vagy csak ThL sajátosság.
Számomra furcsa még ennél a készüléknél, hogy a Home hardveres gombbal nem tudom felébreszteni az eszközt. Csak a Power megnyomása segít. - Kicsit kényelmetlen, de persze szokás kérdése. Mindenesetre a menüben nem találtam ennek beállítási lehetőségét.
Kellemes csalódás a GPS működése. Viszonylag gyorsan talál jelet, s tartja is azt. - Ebben a fent említett Cubot MT6589, finoman szólva is, alulmarad. Sőt, szinte használhatatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser HD660S2 - Új, hibátlan egy hetes - 2 év garancia!
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Ps5 DualSense kontroller hibátlan dobozos
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest