Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a man

tag

Tegnap nekem is megérkezett a ThL W8-as. Még tesztelgetem.

Sajnos a kamera valóban érdekes árnyalatot ad az elkészült fotóknak. Több applikációval is próbáltam, de egyikkel sem lett jó. - Tudtok ajánlani egy alternatív kamera alkalmazást?

Megjegyzem, hogy a HDR Camera+ nem hajlandó megfelelően működni az eszközzel. Ez szerintem a MediaTek chipset miatt lehet. Ezt más, MediaTek procis készüléken is megfigyeltem.
    Továbbá, ha a Paper Camera beállításaiban a képminőséget magasabbra állítom a standardnál, akkor lefagy az egész.

Akinek 4.2 JB fut a készülékén, kérem nézze meg, hogy videózás közben tud-e fotókat készíteni. - Volt a kezemben egy Cubot MT6589, amin 4.2.1-es droid futott, s az tudta ezt a funkciót. Érdekelne, hogy ez verziófüggő, vagy csak ThL sajátosság.

Számomra furcsa még ennél a készüléknél, hogy a Home hardveres gombbal nem tudom felébreszteni az eszközt. Csak a Power megnyomása segít. - Kicsit kényelmetlen, de persze szokás kérdése. Mindenesetre a menüben nem találtam ennek beállítási lehetőségét.

Kellemes csalódás a GPS működése. Viszonylag gyorsan talál jelet, s tartja is azt. - Ebben a fent említett Cubot MT6589, finoman szólva is, alulmarad. Sőt, szinte használhatatlan volt.

Új hozzászólás Aktív témák