- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Hirtelen jött ötlet volt, GD hozta a flashelhető ROM-ot aztán miután a recoverybe se tudtunk belépni így felraktuk. Amikkel gondja volt azt leteszteltük, és nem akadt ki a teló semmire, úgyhogy bízunk benne ezután sem lesz vele semmi.
Thl W8+ vs ThL W8
FHD kijelző egyébként nekem ott kipróbálva nem tűnt sem világosabbnak sem szebbnek mint a sima HD. Azt hittem majd szemkinyomás effekt lesz, hogy hűűűűűű de nagyon jó. De a normál nappali fénynél mindkét telót full fényerrőre állítva nem láttam semmi fényerőbeni különbséget. Viszont nem is lassabb attól, hogy FHD. Nem akad nincs ilyen gondja. Mondjuk játékot nem próbáltam majd valaki felteszi mondjuk a Real Racing 3-at aztán megmondja akadozik vagy simán fut. Meg esetleg egy AnTuTu-t lehet rajta futtatni.
Annyi eltérést azonban tapasztaltam, hogy picit más a kijelző árnyalata, próbáltam pár képet csinálni ugyanazokkal a fotókkal a kijelzőn, de hát a tükröződés ... viszont most a képeket jobban nézve azért látható némi különbség a W8+ javára (most vettem észre azt is hogy az fordítva raktam egymás mellé őket
). Kicsit mintha részletgazdagabb lenne, de döntsön mindenki maga. Itt vannak a fotók, a ThL logós a W8+
Ja!
Meg a CWM is alkalmazkodik a Full HD-hoz szóval gúvadt a szemem, hogy hova mi van írva
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest