Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter76bp

aktív tag

válasz hunaqua #589 üzenetére

Hirtelen jött ötlet volt, GD hozta a flashelhető ROM-ot aztán miután a recoverybe se tudtunk belépni így felraktuk. Amikkel gondja volt azt leteszteltük, és nem akadt ki a teló semmire, úgyhogy bízunk benne ezután sem lesz vele semmi.

Thl W8+ vs ThL W8

FHD kijelző egyébként nekem ott kipróbálva nem tűnt sem világosabbnak sem szebbnek mint a sima HD. Azt hittem majd szemkinyomás effekt lesz, hogy hűűűűűű de nagyon jó. De a normál nappali fénynél mindkét telót full fényerrőre állítva nem láttam semmi fényerőbeni különbséget. Viszont nem is lassabb attól, hogy FHD. Nem akad nincs ilyen gondja. Mondjuk játékot nem próbáltam majd valaki felteszi mondjuk a Real Racing 3-at aztán megmondja akadozik vagy simán fut. Meg esetleg egy AnTuTu-t lehet rajta futtatni.

Annyi eltérést azonban tapasztaltam, hogy picit más a kijelző árnyalata, próbáltam pár képet csinálni ugyanazokkal a fotókkal a kijelzőn, de hát a tükröződés ... viszont most a képeket jobban nézve azért látható némi különbség a W8+ javára (most vettem észre azt is hogy az fordítva raktam egymás mellé őket :P ). Kicsit mintha részletgazdagabb lenne, de döntsön mindenki maga. Itt vannak a fotók, a ThL logós a W8+

Ja!

Meg a CWM is alkalmazkodik a Full HD-hoz szóval gúvadt a szemem, hogy hova mi van írva :D

Új hozzászólás Aktív témák