- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmagicW8plus
újonc
válasz
peter76bp #197 üzenetére
Az eladó a http://www.thlmobilestore.com/ . Az általad leírt W8 teszt alapján és a vele kapcsolatos tapasztalatok alapján döntöttem úgy, hogy megveszem a W8+-t,hiszen gyakorlatilag a kijelzőn és a belső tárhelyen kívül nincs különbség és ha a W8 bevállt,akkor az ilyen utóddal se nagyon lehet gond. A harmadik készülék hibátlanul működik és a másik kettő is "visszatér" a lockscreen-re, ha fixre állítom a fényerőt, viszont annál az egy készüléknél,ami lezárja a kijelzőt hívás indítás illetve fogadás után azonnal, nem oldódik meg a probléma se fixre állított fényerővel,se máshogy.
Már írtam az eladónak,igaz csak azért mert fehéret kértem és szürkék jöttek (ekkor még nem szembesültem a szóban forgó hibákkal),de még nem érkezett válasz és nem akarok újabb szálon is reklamációt indítani,csak,ha reagálnak,de ennek már 2 napja,ezért ma este már valószínűleg írom a következő levelet.
Megnéztem az Elixir 2-vel és valóban a közelség érzékelő szenzor a rossz annál az egy telefonnál, folyamatosan úgy érzékeli,mint ha el lenne takarva. Lefényképezem és mellékelve küldöm ezt is az új levelem mellé,azt hiszem.
4.2.1 ROM van mindegyiken, a belső matricákon is ott van a Thl logo és meg van a kis kék matrica is.
Köszönöm az eddigi segítséget az Elixir 2-ről nem tudtam, ez az ötlet hasznos volt számomra, köszönöm még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest