Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter76bp

aktív tag

válasz xmagicW8plus #195 üzenetére

Nekem kissé merész, hogy hirtelen felindulásból rendeltetek valahonnan egyszerre 3 db FHD készüléket úgy, hogy még senkinek nincs ilyen, ráadásul mindegyik rossz. Lehet próbálkozgatni dolgokkal, de én a helyedben sürgősen írnék az eladónak, hogy elég komoly problémák vannak a készülékekkel. Sima W8 már többünknek jött meg úgy nagy általánosságban egy csomó ThL készülék és nem voltak ilyen gondok. Mellesleg jót tenne a közösségnek, ha megosztanád hogy pontosan honnan sikerült ezeket berendelni.

Azt nem írtad, hogy akkor mit csinál, ha fixre veszed a fényerőt. Nem tudom milyen vastag és milyen színű fóliát tettek rá neked. Nekem 2 sima W8-am is volt amit napokig az eredeti fóliával használtam, ami ugye letakar minden érzékelőt és gombot, mégsem volt semmi probléma egyik készülékkel sem.

Amit javasolni tudok, az az Elixir 2 telepítése, és az összes szenzor meg miegymás ellenőrzése. Tudod egyesével nézni a szenzorok és funkciók működését amiket szépen élőben számértékekkel kiír a program és abból látható, hogy jók vagy sem. A ROM-ot sem ártana tudni milyen van rajtuk, meg hogy tényleg 100%-osan W8+ készülékek-e? Belső matricán is ThL van feltüntetve és a csavartakaró matrica is kék ThL logós?

A harmadik az működik tökéletesen, vagy azzal mi a helyzet?

Új hozzászólás Aktív témák