Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:51:48

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6006) MaCS_70


MaCS_70
félisten

Nekem a multitaskinggal kapcsolatos kérdésem lenne.

Elindítok egy alkalmazást -- az esetemben jellemzően egy sebességmérő, a stopper vagy egy GPS-adatmegjelenítő, de akár egy világítós app is lehet. A lényeg az, hogy ezek elindulnak, aztán valamikor a jövőben lesz szükségem arra, hogy mit mutatnak. A gond az, hogy ha elindítok valami mást is, vagy akár csak jön egy értesítés, illetve eltelik bizonyos idő, akkor ezek eltűnnek a háttérbe, holott nekem szükségem lenne rájuk. Ha újraindítom őket, akkor látszik, hogy futottak ők, de ez így nagyon macerás.

Példák:

Éjjel mászkáltam sötét utakon. Beállítottam az órát, hogy villogjon a számlap, hogy ne gázoljanak el. Kaptam egy Viber-üzenetet, mire a villogás eltűnt. A zseblámpa-appot elindítva a villogtatás volt belapozva, de el kellett indítanom.

GPS-alkalmzásnál elindulok a motorral, és szeretném, hogy ha ránézek az órára, lássam a pillanatnyi menetadataimat. Igenám, csakhogy két sarok után már csak a számlapot látom, az app ugyan számol a háttérben is, de az alkalmazások között rá kell böknöm -- ami a motoron ugye az emberi élettel nem összeegyeztethető művelet.

Van erre valami megoldás?

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.