Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz ittakary #87488 üzenetére
Egész jó képek
Más: Szeretem az S3 -at de nekem egy kicsit nagy.
Tervbe van hogy lecserélem s4 minire. De félek hogy rosszabb lesz kamera szempontjából, ami nekem nagyon fontos. Tudom hogy az is 8 mp-es, de az nem jelent semmit, mert attól lehet rosszabb az optika.
Van olyan aki esetleg használt minit s3 elött vagy után?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
x1port
addikt
válasz trobi28 #87501 üzenetére
Yes. Nekem volt S4 minim.
Szerintem borzalmas telefon.
Én is azt hittem,hogy mennyivel kompaktabb lesz majd az S3 nál.
Aztán rádöbbentem,hogy kicsi az.
Ráadásul a kijelzője sem valami erős.Szvsz inkább egy S2 mint egy S4 mini.
(#87503) trobi28 : igen , szerintem gyengébb kamerában az s4 mini.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz ittakary #87488 üzenetére
Szép autó, Tiéd
Csak egy kis ifó a LiquidSmoot romhoz : Többeknek, és beleértve nekem is sokáig gond volt, hogy egyéni háttér csere után kis idő elteltével, vissza állt a stock háttérkép. ugyan ez érvényes a zárképernyő háttérképre is, de ott le is akadt a készülék.
Megoldás : 720x1280 as háttérkép használata. Ezekkel működik rendesen az APEX, Nova, stb launcher is hibamentesen..
2-3 napja semmi stock háttér visszaállás, fagyás, stb...A legegyszerűbb módja ilyen képet találni. Van nagyon sok, és igényes, minőségi kép..
Erről próbáltam többet is háttérképnek, és zérképernyő háttérnek is, és nincs gond végre...
ittakary "Ne vegyél tré telefont." +1 Ez igy igaz..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Shummo #87508 üzenetére
Témák menüpont alatt.
Zárképernyőm720x1280 as háttérkép ITT is van bőven!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
urbi73
senior tag
Létezik olyan telefontok , ami védi a portól a telefont ? Rengeteg fajta létezik , de ilyen nem találtam .
-
-
reddevil777
csendes tag
Hát beszoptam a Boeffla 5.3 kernelt, ezzel nem megy a kamera a XXUGNG3 alatt. Ha frissíteni akarom a kernelt újabb verzióra, elég ráflashelnem Odinnal vagy kell valami wipe? Előtte a Config appot el kell távolítani?
A választ előre is köszönöm.Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
szunyi777
őstag
válasz reddevil777 #87516 üzenetére
A Boeffla configban is tudod frissiteni. Vagy letöltöd ott a config V2-ben a kernelt, vagy betallózod neki, és ráböksz a Flash-re. Pipálhatod a configban a wipe-ot.
Ha van Pro verzió, az meg külön figyelmeztet is új kernelverzió esetén.[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
kép
Sim kártya nélkül LS rom fekszik az asztalon és tegnap 1 óra zenét szolgáltatott.
Battery saver method = új telefon nevetséges áron[ Szerkesztve ]
-
kun0203
tag
Mostanában a telefon csak a router közvetlen közelében hajlandó csatlakozni a wifire. Távolabbról csak az authentication failed szöveggel tud előrukkolni. A többi telefonom tökéletesen működik és más router esetén is fennáll ez a probléma. Már jó pár napja keresek valami megoldást erre de nem találtam semmit amit hasznosítani lehet. Ha van valami ötletetek azt szívesen fogadom.
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #87460 üzenetére
Köszi. Fel is tettem. Viszont hiába változtatom a dpi értéket, semmi különbség nincs. Kényszerített teljes képernyő megy, kijelző ébren tartása is. Ez valamiért nem... Esetleg valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Fényképezéshez a gyári appot használjátok, vagy van olyan is, ami jobban kihasználja a hardvert (S3)?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
szunyi777
őstag
A DPI-t tudod változtatni a kernel tweaker-ben, és a build.prop-ban is.
Mennyiről mennyire állitottad?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
angelaus
csendes tag
Sziasztok!
Röviden tömören szeretném leírni, hogy van ugye egy s3-as telóm! Van rajta egy 4.3-as szoftver, de pontosan nem tudom, hogy milyen, de eléggé akad néha, a névjegyzéket igen lassan tölti be stb. Előtte egy sony xperia s telóm volt, de az még majdnem hogy gyorsabban működött, viszont nem értem, hogy miért!
A lényeg, hogy mi a legegyszerűbb módja, hogy egy másik 4.3-as stabil és jól működő szoftvert telepítsek? Root-olni nem szeretném. Nem vagyok hozzáértő szoftveresen csak hardveresen szoktam s3-akat javítani! Az enyémnél is már volt kijelző csere és egy két apróság cseréje! Kérlek segítsetek!
Linket tudnátok a progikhoz?
pl: amivel tudom törölni a mostanit, mentést tudok előtte csinálni, feltenni a következő szoftvert stb.köszönöm előre is!
üdv.
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #87524 üzenetére
Nálam a kernel tweakerben csak a magokat látom.
Liquid smooth rom ez amúgy.
Mindenféle értéket próbáltam, 160, 245, 300, stb. Chrome-nál lenne fontos.iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
szunyi777
őstag
Alkalmazashoz használd az Appsettings Xposed modult, abban állítsd be.
A kernel tweaker menüben lehet álligatni sok-sok mindent.[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Nem tudjátok hogy ha jelzem a szervíznek a telefon hibàjàt akkor kb mikor veszik fel velem a kapcsolatot és kb hány nap múlva érnek ki javítani ?
Lett egy sötét folt a képernyő bal felső sarkában.
Köszi
-
törölt tag
kinek mi a véleménye a jb-s boeffla kernelről? megéri feltenni és használni vele a 1700cpu frekit?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz #97246720 #87531 üzenetére
jah akkor csak kiváncsiság nekem most Sunajkram23 féle S5 Sensation rom van fent 7.0 -ás verzió ( legújabb) a kernel verzió pedig : 3.0.101 Boeffla-Kernel-6.1-beta4 és igazából van 11 Govenor és van amelyiket még pluszban tudod állítani pl pegasusq-t tudod még úgy állítani hogy : standart , tuneable (kézi beállítás) , boeffla moderate , boeffla battery saving , boeffla 1 core , boeffla 2 cores , speedmod . de van pegasusqplus és még azt is tudod 4 féle képpen tehát választásból van lehetőség , de viszont én ezekhez nem szoktam nyúlni mert még csak azt sikerült elérni h sokkal lassabb lett a telefon de ugyan annyit evett az akksiból ( lehet én vagyok bamba vagy már az aksi haldoklik nem tudom ) de viszont a zenei rész a nagyon f.szán belehet állítani én egy gyári HTC fülest használok és amióta ez a kernel van fenn azóta le sem akarom tenni a fülhallgatót sikerült olyan jól beállítani magamnak de majd jönnek okosabbak és ők megmondják hogy mennyire jó mert én akármilyen kernelt használok akármilyen beállítással én soha nem érek el semmit sőt nekem még le van véve a proci is 4x1000-re. Ami azt illeti nagyon nagyon sok mindent belehet állítani a képernyő érzékenységétől ( Mhz ) a töltőáramig (Ma) de ami a legfontosabb hogy a GPU frekit és a proci frekit betudod állítani és a feszültséggel is tudsz játszani bár én azt még nem próbáltam mert nem tudom mennyit bír a telefon de betudod még a zRam-ot állítani a Swappiness-t az Android Low Memory Killer-t egyszóval nagyon sok mindent
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
törölt tag
válasz Pr3ciSioN #87533 üzenetére
azt néztem én is, mondjuk a boeffla kernellel az antutu 5, 4x1700-tel 28000pontot csinált pegasusqplus standrard-el....4x1400meg csak 24000-ret.... bár ahogy néztem a gyári exynos 4412 csak 4x1400-as a samsung tájékoztatása szerint, kicsit aggódok ettől 1700től, kérdéses hogy mennyire tolerálja a SoC a 20%-os tuningot stabilan :/ inkább visszarakom...az a biztos kimazsolázom az 1 fájlosból a kernelt azt felteszem vissza a gyárit tudom, kell egy md5cheker....már lent van
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz t_a_m_a_s #87536 üzenetére
Nekem is ajánlottak fel egy S4 minit az enyémért, és dobtak is volna rá egy 5-öst, de nem adtam oda! És S4-re sem cserélném le. Ha majd 1x megválok tőle, akkor min. Nóta3, vagy S5.
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak,
biztosan volt már, bocsássatok meg, de most egyszerűbb újra kérdeznem mint utánakeresnem...
Valszeg szolgáltatót fogunk váltani számhordozással, és a készüléket vinnem kellene magammal, mert még garis, meg amúgy sincs semmi baja.... Meg tudja esetleg valaki mondani pontosan, hogy mennyibe kerül egy teljesen hivatalos függetlenítés a T-nél, és hogy hogyan működik ez? Az S3 dominósan lett vásárolva, de előfizus kártya lakik benne, mint mondtam garis és céges vásárlás. Ilyenkor valami papírost is kapok a T-től, hogy ők függetlenítették a készüléket, és ez nem befolyásolja a garanciális dolgokat?Szunyi: én a kompakt(abb) méret miatt szívesen visszalépnék a 4,3"-ra, az S5 meg a Note3 nekem már vállalhatatlanul nagy, az S3 is határeset... Ha ez behal, nem tudom mit fogok venni, mert ahogy olvasgatom az új készülék teszteket, lassan alap az 5-5,5"...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Laraxior
titán
válasz t_a_m_a_s #87538 üzenetére
Galaxy Alpha? 4.7" és elég izmos hardver.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sid87
senior tag
válasz szunyi777 #87527 üzenetére
Természetesen azt használom, és ott nem megy, hiába állítom át pár appnál, semmi változás.
Az én kernel tweakeremben semmit sem lehet állítani :-)
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Az osszefoglaloban at van huzva teljesen a 4.3-as gyari visszaallitas, ezert kerdeznem hogy tudna-e valaki linkelni egy leirast rola? Android revolution 4.3 van rajta.
Elore is koszonom!
-
szunyi777
őstag
Nemtudom, hogy te melyik összefoglalót nézed. Az összefoglalóban benne van a link az Én Logout blogomhoz, amiben le van irva a gyári visszaállitás 4.3 alatt!
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz t_a_m_a_s #87542 üzenetére
Majd lesz...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
x1port
addikt
Egyre durvábban feketedik a telefonom kijelzőjének sarka.
Nem is làttam még ilyet. -
snow2014
aktív tag
válasz szunyi777 #87547 üzenetére
szunyi777 minden elismeresem.....de hiszed vagy nem 10% nem tudom hogy mire van hiaba a magyarositas....zram meg en sem tudom mi....egyszeruen nem merem bantani pedig lehet hogy sokkal tobbet ki lehetne hozni a kagylobol csak hat ismerni kellenne mi mire valo
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest