Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz x1port #88450 üzenetére
Nekem nagyon bejött a knock on és úgy érzem elég reszponzív a kijelző, nem éreztem a fizikai home gomb hiányát. Jelenleg ami a G2 mellett szól, hogy jobban bírja az akkuja, mint a S3-é, de azt ki fogom cserélni. Samu központ az oktogon szervizbe irányított, ott Br 6 eFt az akku. Jövő héten elugrok és veszek egyet.
-
kanál01
tag
Sziasztok!
T-mobilos eredeti/gyári 4.3-as S3-asom 1 hete elkezdte ezt csinálni:
csikókba vibrál a képernyő, max 2-5percig és utána lefagy, 3-4x kell újraindítanom, és
lefagyás előtt közbe kiírja hogy az akku feltöltve, vagy 0%-on, wifi, mobil adatkapcsolat eltűnik egybőlvan amikor indítás közbe, Samsung logó és T-Mobil logó alatt is ezt csinálja,
ha rádugom töltőre, akkor indul el, az előbb még 50%-on volt, most 0%-ról indult?Új aksit kell vennem bele, vagy Hard Factory Reset? ekkor 4.3-as vagy a 4.1.2 Android jön vissza rajta?
(sok program van rajta, pont 1hete tettem rá és töröltem le a Clean Mastert, lehet hogy ettől és szoftveres a gond?)2év alatt még aksi csere se és újratelepítve se volt
köszi előre is!!
-
trobi28
addikt
-
Janou
őstag
Sziasztok
Ha szeretnék feltenni egy új romot, de nem ártana egy backup az előző rendszerről azt mivel és hogyan csináljak? Philzben van ilyen hogy backup to sd card, de az csak létrehozott egy 1 GBos mentést a clocworkmod mappában amit keveslek, lévén csak az igom 600 MB.
-
szunyi777
őstag
Az a nandroid mentés amit írtál. Az bőven elég. A belső tarhelyet nem menti, de minden mást igen! ha nem törlöd a belső tárhelyet, akkor minden működik vissza állítás után.. A 3 betűs navigáció, meg működik sd-ről is!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Yeffy
veterán
nem tudja valaki, hogyan tudnék cm-en Samu S3/S5-ös ikonokat megjeleníteni? szedtem le ilyen CM11 Galaxy5 TW theme-et, de hiába raktam fel, az állapotsáv ikonjai pl. a kis nyomik maradtak, nagyon nem tetszenek. meg az "asztali" ikonok is azok maradtak.
valakinek tipp?
Ricardo: nova
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz x1port #88470 üzenetére
fasza -.-"
köszi a választ.bootanimációt tudok cwm-ből módosítani utólag?ezt szeretném feldobni.
illetve ha pl az akku merülőben hangból a régit szeretném, megoldható? már megtaláltam az SGS3 médiacsomagot, le is szedtem.szerk: közben találok ezt-azt, elvileg ő lenne, de csak JB-ig látom támogatva, KitKat-et nem látok
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
felraktam, de nem tudom, hogy kell aktiválni, hogy működjön is? nem tudja valaki?
első szavak az ArchiCM ROMról, elsősorban Ricardo-nak:
gyors rom, lehet nyüstölni, nem vettem még észre akadozást, max egy két minimálisat, mikor 5 prg telepítődött egyszerre. viszont ezt a bootanimot nem tudom, hogy kell belőni, felső sorbeli és beállításokbeli ikonok nekem kicsik, lehetnének nagyobbak, meg a tárcsázó néha leáll. tudnám, mi miatt.
próbáltam GS3-as értesítőhangot beállítani magamnak, de hiába tettem a megfelelő mappába, nem játssza le a beállítások menüben.tesztelgettem kicsit a Boeffla Soundot PowerAmp-pal, tényleg nagyon jó, zenemániás vagyok, bejövős, de még hangolni kell.
egyelőre szokom a "terméket", meglátom, hogy boldogoulunk...
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Sziasztok
Milyen programmal lehetne azt megcsinálni, hogy a belső sdről nem áthelyezhető alkalmazásokat áthelyezem külső sdre? Nem S3ról van szó és nem rootolt a teló, de gondoltam hátha tudtok segíteni.
Köszi -
storm3
senior tag
Feldobtam egy svájci 4.3-at Odinnal, viszont ezt a hibaüzenetet kapom: Failed to initialize camera. Természetesen a kamera nem is működik, még külső programmal sem. Próbáljam újra felhúzni, vagy van valami hókuszpók ennek a megoldására?
Más: Ha elmegy az EFS-em, mit tudok tenni? (nincs mentés). Nem sajátom ment el,egy ismerősömé de bátor volt és nem mentett..[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
wdx
őstag
Novához, és hasonló launcherhez simán playről le tudsz szedni ikon pack-et. A felső sor ikonjaihoz meg cwm-ből telepíthető témák állnak rendelkezésre. Illetve vannak egyéb programok is, pl power toggles. Ez tud widgetet, értesítősáv, stb... van olyan program, pl goo.im, ami tud bootanimot cserélni, de erre külön is van alkalmazás. Play áruház-ban minden van. Ami nincs, arra ott a google
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Yeffy
veterán
kösz a választ.
az ikonokra is rájöttem közben, azokat már letudtam.
ellenben a bootanimmal még mindig szenvedek, és tudom, hogy van gugli, de már vagy 4 appot próbáltam, plusz cwm-ből is próbáltam telepíteni, többször is, de egyik sem írja át.
gondoltam valaki tudja a megoldást, mert már egy jó órája szopok vele.szóval ettől nem lettem okosabb
-
designREX
tag
Sziasztok. Szerintetek mitöl lehet az hogy teljessen feltoltott akksival elinditok egy jatekot majd par perc utan a kep elkezd villodzani majd vagy lefagy vagy ujraindul a telefon? Majd amikor bekapcsol azt irja ki hogy az akku lemerult? De ha kiveszem az akkut utana megit azt irja hogy feltoltve? Ha nem inditok el jatekot akkor estig jo az akksi? A szoftver gyari frissitett.
-
snow2014
aktív tag
LS KK v3.1- OFFICIAL ma kaptam az ertesitest a telomra !!
Mindég legyetek rosszak ;)
-
szunyi777
őstag
-
Yeffy
veterán
addig egy másik kérdésem lenne:
nem tudjátok, xda-n hol keressek ilyet? még a 4.1.2 idejében csinált a linkelt kolléga olyat, hogy a redőny 50%-osan áttetsző volt, és az SGSIII logót
ráapplikálta. az értesítési sáv valahogy átlátszó lett, annak örülök, de ez is jó lenne 50-esen.ilyet szeretnék ismét magamnak, de gondolom ez nem jó kitkat cm-re.
hogy/hol kellene ilyet keresnem?
-
szunyi777
őstag
Xposed modullal lehet... Garavitybox, xblast tools, stb...
Ird felül a bootanimácio.zip-et manuálisan...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Yeffy
veterán
-
szunyi777
őstag
Igen sajnos az Xposed még mindig nem támogatja az ART-ot! Lassan tuti elérhetőek lesznek az "L" Custom romok is (Pl.: SPIRIT ), de azok már alapból csak ART környezetben mennek.. Nálam szerintem nem fog játszani, mert nagyon sok jó xposed modult használok...
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ittakary
nagyúr
10.15ös LS-sel nekem nem ment az egyik CPU mag
-
Yeffy
veterán
válasz szunyi777 #88493 üzenetére
fel tudnál sorolni párat? hátha van köztük olyan, mi nekem is jól jön.
közben keresgélek, de egyelőre nem találok zip-et. :/
meg egy kérdés akkor már neked, ha ismered az xposed-ot: van tudod a feloldó"félkör". abban van 5 ikon gyárilag, ugye, hogy mit indítasz (tárcsázó, zene, stb). na én ezeket át akartam állítani a gravitybox-ban, meg is tettem, de nem állította át. miért? mást, pl az áttetsző statbart, meg igen.
vagy pl a nagyobb akkuikont is csak újraindításig alkalmazta. miért van ez?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
szunyi777
őstag
ITT már irtam miket használok...
" 5 ikon gyárilag," Azt a romban szoktam..
Altalában reboot kell nagyon sok rendszer megváltoztatás után.. ez ilyen.Ricardo Hónapok óta nincs semmi előrelépés... nem ismeri a fejlesztő az ART-ot utolsó infóim szerint... Mivel nem rég jelent meg az L forráskodja, igy annak hiányában nehéz lehetett dolgozni.. Igy hogy kint van, lehet hamarabb lesz megoldás... De lehet, hogy nem is fog működni soha...
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Sziasztok
Valakinek van arra valami ötlete hogy a felvett videót miért nem tudom normálisan lejátszani? kmplayer alatt nézhetetlen mind3 videó a beépítettel az első 2 oké harmadik szaggat, megáll stb. 10.10-es dátumú Cm nightlyról lenne szó.
-
Yeffy
veterán
válasz szunyi777 #88497 üzenetére
ok, de azt hol tudom a romban megtalálni?áááá, meglett a beállításokban, nem szóltam
persze, tudom, hogy újraindítgatós, volt is többször is, de ennél pl nem csinált semmit, az akkuikont meg visszacserélte a gyárira... érti a tököm már ezt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát