Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz trobi28 #87750 üzenetére
Természetesen. Boeffla kernelt használom minden rom alatt, az legalább testreszabható. Ott van az alairasomban is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz trobi28 #87753 üzenetére
Passz.. Nem használtam még stock kernellel egy romot sem.
ittakary
Nálam az android OS 6% , nem eszik sokat.Más:
Ahogy olvasgattam, sokan használjátok az eBay-t.
Aktualizáltam a legfrissebb verziót magyar nyelven.
Akit érdekel, ITT megkukkanthatja az eBay MagyarulEnjoy
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
A bnőm Galaxy S3-a rendszeresen kifagy. Ha töltőn van, jól működik, de ha leveszi, akkor a töltöttség nagyon gyorsan csökken, és van, hogy 60 %-nál egyszerűen lefagy a képernyő és kikapcsol a teló.
Most volt szervizben (T függő a cucc és a T nagy központi szervizében járt), ahol elvileg csináltak rajta egy szoftver frissítést és az akku cseréjét javasolták. (Az akksi fel van púposodva.)
Még a T kirendeltségen bekapcsoltuk a telefont, de ugyanúgy kifagyott kb. 10 mp alatt.
A kérdés az, hogy ténylegesen tud-e ilyen fagyási problémát okozni egy rossz akku? (Ha csak ez a baj, veszünk hozzá egy újat, de feleslegesen nem akarunk rákölteni.)
Tapasztalt már vki hasonlót?
Előre is köszi a válaszokat!
-
szunyi777
őstag
válasz zkobee28 #87756 üzenetére
Szerintem egyértelmű. Akksi csere.
trobi28
~ 3 óra kijelző idő. Reggeltől estig elvagyok vele.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Multi13
tag
válasz zkobee28 #87756 üzenetére
Az akksi csere után a jövőben azért arra majd figyeljetek, hogy inkább a gyári töltőjével töltsétek (ha esetleg nem így történt volna) vagy olyannal, aminek az amper és egyéb paraméterei megegyeznek v. csak nagyon minimálisan térnek el. A más töltő is kicsinálhatja az akksit, de persze mindezektől független maga az akku is bemondhatja az unalmast.
Mondjuk ha a T is tudta, hogy akku probléma van, akkor minek kellett a szoft frissítés? Ennyire berögzött művelet ez már ?
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
trobi28
addikt
válasz szunyi777 #87758 üzenetére
Az jónak tűnik
Meglátom mit mutat az eredeti kernelével, így lesz összehasonlítási alapomMulti13: Elvileg nem vehet fel nagyobb töltést, mert szabályozza a készülék.
Én 2 A-es Tab töltővel töltöttem eddig minden telefonom, mert lusta vagyok 2 töltőt hordozni
És nem lett aksi problémája eddig egy készülékemnek sem. Pontosabban egyszer egy Galaxy w-nek felpúposodott az aksija, de azok gyári hibásak voltak, mert 3 ismerősömnek is púpos lett 1 éves korára[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
hislah
aktív tag
Kedves x1port illetve Mindenki más!
Szeretném használni a ROM Cleaner 4.1-et, de a módosítható txt file sajnos napok óta nem elérhető.
Átküldenéd a Tiédet, vagy valaki megtenné?Köszönöm!
-
_seth_
veterán
válasz [P]laci #87737 üzenetére
Köszi!
Beraktam, 56%-ról indult, este rádugom majd töltőre.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Pr3ciSioN
aktív tag
sziasztok, azt történt kb 2 perce h derék magasságból ( asztalról) puszilkodott a telefon meg a padló. ennek következtében most kikapcsolt képernyőnél is lehet a kijelző felső részén szép pókhálószerű "csíkokat" és mikor bekapcsolom akkor szép csíkos meg rózsaszín a kijelző ezzel rendbe is vagyok h az csere de lehet a digitizert is cserélni kell ? kijelzővel együtt plusz csere kb mennyibe kerül?
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Multi13
tag
válasz trobi28 #87760 üzenetére
Igen, én sem mondhatom teljesen "tisztességesnek" magam, mert több töltőt is használok, de ettől független erre oda szoktam figyelni, hogy túl nagy eltérés ne legyen, mert nem igazán bízom abban, hogy a készülék mit enged át v. sem. Csak óvatosság miatt írtam...
más:
Épp most (pár perce) érkezett meg a készülék a szervizből (TMX). A problémám az volt, hogy ha játszottam v. hosszabb ideig nyúztam a telefont, akkor oly mértékben felmelegedett az egész, hogy ha letettem (képernyő kikapcs stb.), akkor utána már nem éledt fel többet. Nos, direkt leírtam nekik, hogy a gyári állapotot már többször is visszakapta ill. egy Samsung szervizpontban szoft frissítést is kapott, de ettől független a most ők is adtak neki egy frissítést.
Amit cseréltek még az az akksi ill. usb csatlakozó. Az utóbbit miért is?Tesztelni még nem volt időm a készüléket, de ezen "javítás" alapján nem sok esélyt adok neki, hogy jó lett.
Továbbá felírták a készülék állapotához, hogy karcos a hátlap. Nos igen, most már tényleg az!!! (én nem így adtam le (1 hónapos készülékről beszélünk és most úgy néz ki, mint ha két éves lenne))
[ Szerkesztve ]
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
zkobee28
csendes tag
Köszi a válaszokat! A probléma meg is oldódott: az új akkuval hasít a teló.
-
Multi13
tag
válasz Multi13 #87767 üzenetére
Szoftver frissítésre visszatérve. Annyira friss lett rátéve, hogy most a készülék le is töltött egy frissítést. Még nem telepítettem, mert gondoltam megkeresem a készüléken a telepítendő állományt (h kimentsem vhova), de nem találom sehol. Nem is fogom?
-
Multi13
tag
-
trobi28
addikt
válasz Multi13 #87774 üzenetére
Bocs, azt hittem Tmobilos.
Akkor szólj hogy szar, verd ki a hisztit hogy fogytán a türelmed stb.
Légy határozottabb és akkor tesznek valamit
Mondjuk nem értem miért vitték el, a helyszínen szokták javítani.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Multi13
tag
válasz trobi28 #87775 üzenetére
Az lesz (felhívom őket)! Ráadásul a szétkarcolt hátlapot is fel fogom róni nekik.
Mikor a mysamsungon megrendeltem a szervizt, akkor nem a helyszínit kértem, hanem a prémium assistance szolgáltatást igényeltem. linkGalaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
x1port
addikt
válasz vwpolopg #87777 üzenetére
Ilyen hibát nem tudnak helyszínen javítani.
Fagy ..akad..melegszik stb..
Erre be fogják vinni a tmx központba.
Az fura nekem hogy összekarcoltàk a hàtlapot.
Volt pár telefonom már ott de sosem volt ilyen problémám.
Én inkább a szállítás hanyagsàgàra tippelek..[ Szerkesztve ]
-
DjShockh89
tag
Üdv!Na kéznél van az S3! :-) Független hála istennek!
Kérdés!!Érdemes a legújabb frimware frissíteni?!Mert ezen még 4.1 van...
-
x1port
addikt
válasz DjShockh89 #87779 üzenetére
Leges-legelső az imei ellenőrzése.
Stimmel-e a matricával az amit a telefon ír ( *#06# )(#87781) DjShockh89 : azért egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz DjShockh89 #87781 üzenetére
Érdemes frissiteni, persze. A gyári 4.3 elég jó sikerült.
-
szunyi777
őstag
válasz DjShockh89 #87781 üzenetére
OTA-n nem frissült ?!
Érdekes, hogy 4.1 van rajta...
Nem módositott eszköz?!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Uj aokp rom flash előtt mennyire tanácsos a data wipe? Az aokp oldalán kikötés. Van ennek nyomos alapja? Abban az esetben, ha az előző rom is egy aokp.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Mivel masabb és esetleg jobb -ha mondható ilyen- az LS az AOKP-hoz képest? Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Lefty
addikt
sziasztok,
ha a telefon internet bekapcsolasa utan mindenfele FC-ket dob, mint pl. google...com es stb. leallt, akkor mi a megoldas? kb semmit nem lehet csinalni, ezt az uzenetet dobalja. gyari visszaallitas segitene?koszonom.
-
snow2014
aktív tag
nem tudom mi az oka de OTA-n meg mindeg nem jon az uj LS update......letezik hogy valami gond van vele vagy meg mindeg tesztelik ?
Mindég legyetek rosszak ;)
-
[P]laci
senior tag
frissült a svájci ROM!
Model: GT-I9300
Model name: GALAXY S III
Country: Switzerland
Version: Android 4.3
Changelist: 2735602
Build date: Mon, 18 Aug 2014 11:47:53 +0000
Product Code: AUT
PDA: I9300XXUGNH4
CSC: I9300AUTGNH1
MODEM: I9300XXUGNA8 -
qwe155
csendes tag
Sziasztok. Samung galaxy GT-I9300 telefonom van, és letörlődött róla a fényképeim, a kislányom nyomogatta, és véletlenül lement minden, Próbáltam Data recovery programot keresni,de nem lelek, hozzávalót. Mindben rákel menni hogy usb-hibakeresés kilegyn pipával és én nem lelem ezt a telefonon. Android 4.3 van a telón
-
törölt tag
[link] erről mi a véleményetek? próbálta valaki vagy esetleg használja?
-
törölt tag
válasz ittakary #87797 üzenetére
majd kiderül eddig nincs gond vele nekem tetszik a samsung dizájn sokkal jobb mint egy alap CM :/ kipróbálom, ha szar, keresek mást ha nem találok jobbat megy vissza a gyári 4.3 de szerintem az hülyeség a samsung részéről hogy azt mondták az s3ra azért nem lesz kitkat mert hardveresen nem tudná tartani az általuk feltállított felhasználói élmények teljesítményét...nagyon visszafogná a telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest