Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Adott egy gyári T-Mobilos S3, nincs romolva, nincs piszkálva, full gyári... mégis olyan tetű lassú, hogy az már használat közben idegesítő!!! Mit csináljak vele, hogy ne legyen ilyen lassú???
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Az érdekes.. A legfrissebb PhilZ-vel a gapps-nak, kernelnek, szinte az összes új romnak hiba nélkül kell telepedjen...
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
wdx
őstag
-
Janou
őstag
Amik nálam működnek együtt:
Philz 6.0.4.7
ROM: CM 10.19 dátumú Nightly
Gapps: Slim Mini gapps 4.4.4 build 8.x -282
Kernel: Boeffla 2,4 beta6a CM11 NG
App: 2.1.49_boeffla-config-v2Szunyi: Boeffla configban mit érdemes állítgani (Governornál pl.) , ha felfele nem szeretnék semmit húzni, max lefelé és azt szeretném, hogy stabil maradjon?
-
smobika
tag
Szia Szunyi ! Lessz magyarositás a LS-KK-v3.2-2014-10-19-i9300-as Romhoz? Elöre is köszi !!!
-
csattila01
tag
Hali. Olyan kérdésem lenne, ha wipe nélkül felrakok egy újabb ROMot a sammobileról, akkor factory reset és wipe nélkül megmaradnak-e a cuccaim? Csak az a lényeg, hogy frissebb kiadású legyen, mert már picit régi a jelenlegi 4.3-as. A launchert nem akarom, hogy újra be kelljen állítani. (Apex és hibátlan)
Köszi -
szunyi777
őstag
válasz smobika #88562 üzenetére
Már van, shared tarhelyemen nézd meg. Zippy nem igazán jó, 30 nap után törli az állományokat.
csattila01
4.3 androidnal nincs frissebb, és frissítsd ota n.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csattila01 #88565 üzenetére
Ha rootolt, akkor ments a biztonság kedvéért mindent Titaniummal..
Nem emlékszem, hogy gyalul-e újrahúzáskor az odin...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
wdx
őstag
válasz csattila01 #88565 üzenetére
Nem gyalul tudtommal. Legalábbis nekem még sose pucolt. Mindig kellett előtte utána wipe
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Yeffy
veterán
nekem is 6047-es philz volt fent, meg az a nightly, amit linkeltem, de kernelt/gappsot azzal a hibaüzenettel, amit feljebb írtam, nem engedte felrakni cwmből.
annyi, hogy én kernelből asszem a 2.3-as, nem ng-set raktam volna fel (nem tudom, nekem kellett-e az ng verzió)mindegy, most mondhatni belaktam megint az Archi-t, majd csinálok róla sd-re egy nandroidot. aztán meglássuk, fog-e baszakodni. ahhoz képest, mennyire nem tetszett anno a cm, most nagyon bejön.
gyorsasága köröket ver a fos gyárira. nem tudom, ART-on gyrosabb lenne-e, amíg azon volt (kb félóra) minimálisan láttam smooth-abbnak. csak úgy meg nincs xposed/gravity.egy két apróság hiányzik nekem csak a samus romból, (meg a Gravity idegel fel néha, hogy restart után nem mindent alkalmaz. amit még mindig nem tudom, miért. ) de a legtöbbjét kezdem tudni megoldani máshogy is.
azt nem tudjátok, hogy be lehet úgy állítani a telt, hogy ha van elmulasztott hívás/sms, akkor ne csak az értesítési sávban legyen ikon, hanem, mint a gyári romban, a főképernyőn is legyen egy kis sáv, hogy ki írt/hívott? nem találtam még rá opciót.
azon is gondolkodtam, hogy nézegettem az újabb telókat, és kb mindegyikben van valami, ami nem jön be (n6 gyönyörű, de nekem nagy, drága, és Motorola, ami mint tudjuk, itt bajos gari szempontjából, meg nekem személyszerint a hardveres/érintőgombok hiányoznának, samu s4/s5/nóta 3/4 dizájn számomra ronda, semmilyen, feminim, nekem a GS3 "szappantartó"/"lapos kavics"ra emlékeztető dizájnja jön be leginkább, szifon meg nem nagyon izgat, bár egy 5s jöhetne stock droiddal ), hogy ha ez elkezdene bedögleni, lehet, hogy beszereznék egy S3 LTE-t. ami két dolog kb hiányzik nekem a telóból, az abban benne van: LTE, valamint + 1 G RAM. igaz, rádió nincs benne, de ezt kb évente 1x ha használom. mérete tökéletes számomra, a funkcionalitását még így, két év után sem használom ki teljesen, talán az akku lehetne még nagyobb, de gondolom abba is jó az a 3 Ah-s pótakkufedeles akkucsomag. kapna az is egy CM KitKat-et Boefflával, és meg is lenne megint oldva minden számomra
na mindegy, ez csak hangos elmélkedés volt...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
snow2014
aktív tag
uraim....veglegessen bucsuzom ettol a topiktol, eladtam a samut es rabeszeltek egy lg g2-re. vadi ujan vettem es eddig nagyon nem bantam meg. a multkori csere az nagyon nem jott be kiderult hogy tan valami hamisitvany a telo amirol a tulaj sem tudott (elmeletileg) na de a lenyeg hogy most megvan az uj telo. nagyon szepen koszonom mindenkinek aki segitett nekem amikor problemam volt es remellempar esetben en is tudtam segiteni nektek !! tovabbi jo romolgatast kivanok nektek es kellemes perceket az imadott kagylotokkal Udv mindenkinek.....Snow
Mindég legyetek rosszak ;)
-
szunyi777
őstag
válasz snow2014 #88574 üzenetére
Root nélkül nem élet az élet!
Az összes telóm rootolt volt, és ezt is ahogy hazaértem vele már rendszergazdája is lettem!!
Nem tudnék vendégként létezni a telómon!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-
szunyi777
őstag
válasz jakisgs3 #88579 üzenetére
Én a Boeffla-Kernelt javasolnám. ITT megtalálod, és neked a Samsung JB 4.3 kell letöltened és a hozzávaló boeffla-config v2.apk-t, lehet akár a stabil, akár a teszt verzió.
1600 Mhz-en stabilan megy, 1704 mhz a plafon.
Van más emelt órajelű kernel is, de a nagytöbbség mind Boeffla kernelt használ.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz jakisgs3 #88581 üzenetére
Először is ROOT jogra van szükség, és Custom recoveryre..
A kernelt csak fel kell flashelni recoveryből, és az alkalmazást meg telepiteni..
Teljes rendszermentést is a recoveryben tudsz késziteni, ill. a Titanium Backup alkalmazással az alkalmazásokról!
Rootloás után elsőnek mindenképpen az EFS és Modem páros mentését végezd el!
Az 1. hsz-ben mindent megtalálsz (CF AUTOOROOT kell!) , ha nem értesz valamit kérdezz![ Szerkesztve ]
-
armira
csendes tag
Tudtok megbízható helyet, ahol LCD-t tudok cserélni? (lehetőleg Budán / Budapesten)
-
jakisgs3
csendes tag
-
Atla
senior tag
TMH 4.3-hoz nem tudtok valami gyorsabb linket?Mert 10 óra mire lejön.
A másik ha felrakom a gyári 4.3-at,costum recoveryre,és rootra lenne szükségem,gondolom a régiek nem jók
ehhez szeretnék linket! Köszi aki segít! -
szunyi777
őstag
PLaci MEGA tárhelyén megtalálod szerintem...
Én a philz_touch_6.48.4-i9300 recoveryt használom, nincs gond vele.Más:
Tölthető a Spirit V1.5 magyar kiegészitő csomag, és a Dirty Unicorns v8.1 is hamarosanSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék s3 romolásban(gyári visszaállítás vagy valami fasza custom rom ami nem lagol fél nap után és nem fagyasztja a kamerát) ezt már rátok bízom. Tudom, hogy le van írva, próbálkoztam már vagy 3-4 féle leírással(nem csak ideböfögök olvasás nélkül), de valahogy mindig oda jutok, hogy imei kitörölve/letiltom a hálózatról(elvileg a modemet baszom el, hogy mk6 előttit rakok fel)...
Csajom viszont már megőrül a teló lassúságától, főleg ha az N5-ömet nyomkodja, majd előveszi az övét..
Jelenleg 4.3 van rajta, alapsáv verziója I9300XXUGNA8, kernelverzió: 3.0.31-2454463, a rom pedig android revolution hd 51.0 mike1986.
Ha valaki tudna írni egy leírást lépésről lépésre, hogy mit kellene csinálnom, az vendégem egy sörre!
Előre is köszönöm!
-
Effer
csendes tag
Gondoljátok tökéletesen esélytelen, hogy válasz kapjak?
http://mobilarena.hu/tema/samsung_szerviz_uveg_tores/hsz_1-50.html
Köszönöm
-
wdx
őstag
válasz Ambavir #88589 üzenetére
Én speciel csak a gyárit ajánlom, abból is az xxugnd1-et. Több okból is. Gyorsabbak, szebbek a főzött romok, de iszonyat instabilak. Nálam már volt képernyő villogás, kamera-felvétel hiba, telefonálás gond, stb... gyárival semmi gond, és minden flottul működik. Persze facebook/messenger nélkül. Nem akad, gyors, hibátlan. Chrome, vagy UC browser-el megnyitott facebook magyar, és teszi a dolgát akadásmentesen! Bár az UC mostanában szereti enni az akksit akkor is, ha nem használom, kilépek belőle, de remélem hamarosan javítják ezt is.
-
n.sity87
csendes tag
Üdv a lakóknak! Biztos volt már de most az idő szorítása végett nem tudok olvasgatni visszafele.. Az lenne a kérdésem h adott S3-as készülék, digitizer eltörve (érintő plexi) hogy érdemes újat beszerezni? Biztos illesztve van az lcd típusához, vagy szériaszámhoz ilyesmi.. Légyszíves világosítsatok fel! Ezer köszönet érte!
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Ma történt a kis S3-ammal, hogy felraktam tölteni és amikor mentem, hogy lehúzom a töltőről, akkor a kijelzőn megfagyva a bekapcsolási Samsung felirat fogadott. nagyon elszomorodtam, mert azóta próbáltam, hogy aksi ki, bekapcs, de ugyanaddig jut el. ha rádugom töltőre akkor kirakja az aksi jelet, de a töltöttséget mutató zöld szintjelző előtt szintén megfagy!
Mi tévő legyek?
(eredeti sw van rajta, no root)A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
wdx
őstag
válasz W.a.T.T.O. #88598 üzenetére
Ha van rá garancia, akkor garanciában javítják. Ha nincs, akkor recovery-be lépj be (hang fel+home+bekapcs, miután megjelenik a samsung felirat, engedd el a bekapcs gombot, a többit nyomd addig, míg megjelenik a recovery), majd wipe cache, és reboot system. Ha továbbra se indul, akkor factory reset/wipe data, reboot system. A revolverben hangerő gombokkal navigálsz és vagy a home gombbal okézol, vagy a bekapcs-al. A factory reset nulláz mindent. Ha így sem indul, akkor újra kell tenni a romot, ha úgy se, akkor elszállt valami, csak szerviz ssegít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest