Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz Andrewstarr #88403 üzenetére
Igen, az is jó.. Ott a cpu spy, rendszer monitor appok is. lehet beragad magas frekvencián, stb.. Ha még nem próbáltad, húzd újra full egy stock firmware-t. Kelzsoca Gigawipe al előtte.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Ricardo
titán
Milyen mostanság a CM? Használja valaki? Gondolkodom hogy ránézek, hátha változott valamit az elmúlt időszakban.
Yeffy DJ: Neked milyen tapasztalatod van vele?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Ricardo #88407 üzenetére
mármint mivel? CM-el?
semmilyen, azért "jelentkeztem be" kb két napjalegutóbb akkor járt CM a telómon, mikor még csak leaked-es KitKat-ek voltak (január kb). akkor, bár smooth volt, de nagyon zabálta az akkut, meg melegítette a telefont. meg a leaked mivolta engem taszít. nem óhajtok bétateszter lenni.
elvileg most már vannak stable verziók, hétvégén majd keresek egyet, és feltolom a telómra. mivel gondolom Samus 4.4 a büdös életben nem lesz már erre a telefonra...
használom vagy 2-3 hétig, és ha jó, akkor lementem, resetelem a telóm T-sre, és megy szervizbe.
szerk.: alattam a segítőkész úr meg is adta, mivel fogok kezdeni hétvégén köszi mégegyszer a segítséged
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
x1port
addikt
Gmailben próbàltam elküldeni pár fotót ami túl nagy volt.
Azóta egyfolytában azt írja hogy nem sikerült elküldeni a mellékletet.
Hogy a pi..ba tudom ezt törölni szerintetek ? -
smobika
tag
Szia Szunyi ! Szeretnék érdeklődni, hogy lessz e Magyarositasa a LS-KK-v3.2-2014-10-15-i9300-i romnak ? Felraknám kipróbálni ! Előre is köszi válaszodat !!!
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, használja itt valaki rajtam kívül full gyárin, mindenféle root és pucoválás nélkül a telefonját? Kíváncsi lennék az akku- és képernyőidőkre...
Már vettem bele új akksit (szarvas gsm-es, állítólag eredeti), csak 2G, de így is max 1,5-2 nap, 1-1,5 óra képernyőidővel... Érik egy gyári beállítás visszaállítása nagyon?!Holnap majd jól beletépünk...
-
Yeffy
veterán
válasz x1port #88421 üzenetére
thx, jó tudni.
az nagyszerű, cserébe a gyári szolft egy undorító, akadozós, laggolós kula.
akkor a CM-ek sem használják ki?
mondjuk, ha az üzemidő nő, lagg meg drámaian csökken CM-en, akkor totál hidegen hagy, hány GPU magot használBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
x1port
addikt
Nem laggol a gyári.
Ez hülyeség.Nekem az van fent minden buhera nélkül.
Azt aláírom,hogy a tárcsázót vagy a névjegyeket kb 1,5 mp alatt nyitja meg de ez legyen a legkevesebb bajom.Viszont stabil , megbízható , minden működik benne és nem az az undorító gyászos feketekék a felülete mint a többinek.
( tudom tudom lehet azokat is témázni )
Na mindegy...ne kezdjük el
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz x1port #88423 üzenetére
Én is csak a telefonkönyvnél veszem észre hogy megtorpan egy picit, meg nem igazán akar menni a skype meg a viber egyszerre. Gondolom azért mert a háttérben futtatja még a FB-t meg a Messengert De ezt nem is várom el tőle.
Múltkor le is dobtam utóbbi kettőt, és csak böngészőből használtam, érezhetően gördülékenyebb volt a teló. De aztán csak visszatelepült, szükségem van rá, na(#88425) Yeffy DJ: A 4.1-el, amivel eredetileg kijött, szerintem nagyon horzsolt. Aztán azóta eltelt két év, gondolom minden program frissült 25x, ami egyre gépigényesebb lett, az S3 meg közben egy kettővel ezelőtti csúcsteló már...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Yeffy
veterán
válasz x1port #88423 üzenetére
jó. akkor írd úgy, hogy neked nem laggol. és örülj neki.
nekem az elmúlt két évben volt fent vagy 20 féle rom legalább, többségük gyári, hónapokig. a gyári, illetve többféle custom kernellel. és az összes laggolt, meg-megakadt, késett. max a mértéke volt eltérő.
szóval ez számomra egy volt csúcstelótól, egy olyan cégtől, aki az országa mittudomény hány100 % GDP-jét adja, gyárt mindent, tehát nem egy garázscég, és nem képes normálisan optimalizálni a csúcstelójára sem, minimum szánalmas.mindezek ellenére szeretem a telót, de már végleg besokalltam a szoft-tól, és megpróbálok egy CM-et. csak van pár samus app/fícsör, amit nagyon szeretek, és megszoktam. így gondolom hiányozni fog.
mindegy, nemsokára kiderül.nem is akartam elkezdeni semmit. pusztán a véleményem írtam le. úgy gondolom, hogy 2 év mindennapos használat alatt azért volt lehetőségem megismerni a telefont, és a szoftvert.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz t_a_m_a_s #88424 üzenetére
nézd, nem zárom ki ezt sem, de mivel egyrészt csúcsteló volt, meg a cég is tele van lével, nem hiszem, hogy nem tudna egy normális programozógárdát toborozni, akik legalább a csúcstelókra normálisan optimalizálnak.
mondjuk S4-S5-öt nem tudom, milyenek, lehet, hogy ott már javult ez. ha igen, akkor értelemszerűen visszavonom. de ennél a "gépnél" azért finoman szólva vannak/voltak bajok az ilyen kis idegesítő akadásokkal, pedig nem egy low-budget telefon...
vagy, hogy ehy hét "Ontime" után úgy belassul, hogy több másodpercekre tényleg beakad, szinte befagy. és restartolnom kell. azért menjünk már...mindegy, tényleg nem flame-elni akarok, mert szeretem a "kicsikét". de engem ez bosszantott mindig is. mellé jött még a KNOX-os majomkodásuk, szóval most már kb nem is tudsz ebbe kicsit belenyúlni tudtommal garvesztés nélkül.
ezért nem hiszem, hogy a folytatás, ha ezen a platformon lesz, Samu lesz. pedig nagyon megszerettem a hardvert/kinézetet/szolgáltatásai jó részét.x1port: én is annak szántam
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz x1port #88426 üzenetére
Én is szeretem, lassan 1,5 éves lesz, ilyen matuzsálemi kort a nokiáim éltek meg nálam anno
Molyoltam mostanában sokat valami kisebben, de az meg hardveresen is sokkal soványabb (meg a fotós tulajdonságai is szerényebbek), akármiről is legyen szó, így marad az S3. 120-ért vettem, 40-50-ért nincs szívem elkótyavetyélni.
(#88428) Ricardo: Ugyen nem engem kérdeztél, de sok... Most hogy 1-2-2,5 másodperc az mindegy, érzékelhető idő telik el a gombnyomás és az éledés között.
(#88427) Yeffy DJ: Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy minden arra megy ki, hogy vedd meg az aktuális csúcstelót. Ha kijön az S4, cseréld az S3-at... És így tovább. Valamelyest fejlesztik, támogatják, de nem törik agyon magukat, hisz akkor mindenki ellenne az 1-2-3 éves telójával, nem venne újat.
Épp most néztem az új Nexus tesztet, basszus az a gép majdnem az laptopom hardvere, amivel Autocadet meg egyéb gépigényes vackokat futtatok egyszerre, nem pedig telefonálok meg netezek... Ez alapján bizos vagyok benne, hogy egy S3 szintű hardverre meg kéne tudni írni úgy a szoftvereket meg a rendszert hogy az ne akadjon, de mégsem teszik...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
x1port
addikt
válasz Ricardo #88428 üzenetére
Nekem egyből ébred.
Van a családban egy Telenoros is az egy kicsit később de vállalható még az is.
( az enyém független )(#88429) t_a_m_a_s : oda ne add !! Nekem akartak adni érte gy G2 minit.
Hát az valami katasztrófa !
Volt S4 mini , az is.S2 , S3 hibátlan készülék. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz smobika #88413 üzenetére
Lesz-lesz...
Csak egy Htc one s bootloader nyitásban voltam 2 napig!!! Win 8.1-alat egyszerűen képtelenseg hozzáférni fastboot módban... ugyhogy teszt partición win7-et kellett telepitenem, bla-bla......nah mind1...eddig jópár készüléket romoltam, nyitottam win 8.1-en, de ezt az istenért nem tudtam, és fórumokon irt dolgok sem működtek.. (pedig nem ma kezdtem )Yeffy DJ, x1port
Látom megy a téma[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
Tölthető a LS-KK-v3.2-2014-10-15_Hun_Update_Final.zip
Enjoy
-
Frozzy
őstag
valaki meg tudná tippelni, hogy a CM12 mikor jön ?
tehát az a cyanogenmod ami már Android Lollipop tehát 5.0-ás verziószámot viseli..
eddig, hogy volt ? pl CM11 4.4.4 verz.-ben mennyi idő alatt adták ki ?
már nagyon várom a cuccot biztos brutál lesz!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Melyik az a Rom ami CM alapú? Illetve melyik gappset érdemes feltenni, mert nekem az zabálja nagyon az aksimat? Tehát valami minimális cucc kéne.
-
snow2014
aktív tag
udv mindenkinek. visszatertem ! az Lg g2 nem az en vilagom !
Mindég legyetek rosszak ;)
-
plaszy
őstag
válasz snow2014 #88444 üzenetére
Hali!
(Haverom tegnap vett vadi új LG G Flex-et 120-ért, neki tutkóra bejön...eddig...4.4.2-re frissítette gyárilag magát, megnéztem én is, nem rossz kütyü, designes. De ennyit sose adnék ki telóért.)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
snow2014
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest