Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
Megvan a kicsike
Most már én is Galaxy S3 tulaj vagyok -
okoska74
senior tag
Milyen kóddal tudom ezt az infót lekérdezni?
Personalizatiob Status
Hálózatzár
[ON]
Alhálózati zár
[OFF]
Szolgáltatózár
[OFF]
Tartalomszolgáltató-zár
[OFF]Egyszer már mondták de elfelejtettem. Köszönöm
*#1234# kód csak az SW -t írja ki.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz Kisfundy #5861 üzenetére
Erre azt mondja, hogy Csatlakozási probléma vagy érvénytelen MMI-kód
Most frissítettem erről:
AP:I9300XXALEF
CP:I9300XXLEF
CSC:I9300TMHALF1Personalizatiob Status
Hálózatzár
[ON]Alhálózati zár
Szolgáltatózár
(OFF)Tartalomszolgáltató-zár
(OFF)----------------------------------------------
Gyári T-s frissítés után:
AP:I9300XXBLFB
CP:I9300XXLFB
CSC:I9300TMHBLG1erre. De csak ennyit jelenít meg.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
GeneraL_XTX
veterán
Van olyan app androidra ami számolja hogy hány percet beszéltem telefonon?
-
manokaki
addikt
válasz CsiguszBaba #5864 üzenetére
Tuti hogy van rajra virus !!!!!!!!
Gondolom nem mindegyik virusőlő veszi észre !Attila
Attila
-
aTom_DJ
tag
válasz ForRedGlory #5844 üzenetére
A példád más, mert ha egy boltban vásárolsz kézbe veheted a terméket. Itt viszont előre fizetsz és vagy jön.vagy nem. Több 100 vásárlásom volt már ebayen, és már beleszaladtam egy pont ugyanilyen memkaris dologba még az SGS1 korszakban úgy 2 éve. A saját káromon tanultam :-( ! Persze lehet nem kamu is. Valaki rendeljen és 2-3 héten belül kiderül! :-)
-
ystuc
tag
Hatalmas gond van!
Ma frissült a T-s telefonom. Ahogy fentebb is olvastam, másnál is előjött a gond, hogy nem tud telefonálni. Ha hívok valakit, akkor utána a kép elsötétül, letenni sem tudom, csak a hibaüzenet (első kép) van, aztán eldobja a hálózatot és a második kép jelenik meg.
Ha engem hívnak, akkor meg a lezárt képernyőt látom, és semmi nem történik, akármit is nyomok. Csak csörög és csörög. Most már kezdek sokkot kapni, úgyhogy valaki segítsen rajtam! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Drbonci
aktív tag
Itt az [Omega v11].
-
ystuc
tag
Na ne csináld már! Root nélkül nem fogom tudni használni a telefonom telefonálásra? Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
-
Gabifapeti
csendes tag
válasz tatomi92 #5874 üzenetére
Nekem is hasonlót produkált ma a telefonom. A problémát a facebook contact sync nevű program okozta. Letöröltem a progit + kitöröltem a phone program cache-t. Ezekután újratelepítettem a programot és most működik. Meg ne kérdzed mitől, mert fogalmam nincs... :-)
[ Szerkesztve ]
-
ystuc
tag
válasz Gabifapeti #5877 üzenetére
És tényleg! Facebook sync itt is játszott! A készülék megjavult!
Köszönöm!Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
-
Piwi
veterán
Changelog:
added (again) Entropy512′s multicast filter patch to wifi driver
possible sound crackling fix. (please test and report)
added gpu frequency steps (valid ones: 54 108 160 266 275 300 333 350 440 and also added 533MHz for those who like to overclock) to STweaks interface
some auto-brightness behavior modifications (known as brightness-curve from my S2 kernel). please test this one as well and report if it is good or bad.
enabled autorooting again (supersu 0.94)
increased usb charging current limit in STweaks to 900mA for those who have USB3 ports.
added 700 and 600MHz steps for touchboost setting in STweaksAki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
ForRedGlory
félisten
válasz GeneraL_XTX #5863 üzenetére
Playen eleg sok van. Hirtelen a Call meter 3G ugrott be. Mondjuk ez annal joval tobbet tud. Elvileg a szolgaltato szamlazasa utan beallithato es akkor mutatja hogy epp mennyi hogy all a szamla.
[ Szerkesztve ]
-
ystuc
tag
válasz zeroo5ux #5883 üzenetére
Köszi, közben rendben vagyok!
Viszont a frissítésben miért nem volt javítás a beragadó olvasatlan üzenet jelzésre? Az továbbra is gond.
Egyáltalán pontosan mik a változások, mit hozott ez a frissítés? Azt látom, hogy egy-két helyen új menüpontok jelentek meg, mint pl a kikapcsolásnál, de bővebben valaki el tudja mondani?
-
okoska74
senior tag
válasz Gabifapeti #5877 üzenetére
Bár nálam nincs facebook semilyen alkalmazás, (én a chrom -al szoktam felmenni rá) nálam rendben lefutott a frissítés és jól működik a telcsi. Legalábbis egyenlőre semmit nem vettem észre.
-
ForRedGlory
félisten
Gyerekek ez a JB BRUTAAAAAAALIS
Epp ez van fent S3-on, es ez egeszen hihetetlen... NAGYON smooth... odabasz rendesen. -
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #5888 üzenetére
Melyik van fent? CM10?
Én gondoltam, hogy meglesen a Paranoid JB-t, de még nem vittem rá magam. A Samsung kamera app nekem tökéletes, és attól nehezen válok meg. -
CsiguszBaba
csendes tag
válasz ForRedGlory #5888 üzenetére
valami prtscrn-t tudnál lőni? mert nagyon kíváncsi vagyok h h mutat S3on.
Előre is köszi. -
ForRedGlory
félisten
válasz CsiguszBaba #5890 üzenetére
Nem tudom hogy kell..meg...
Ez a "reszponzivilitas" buntet. Nagyon nagy a kulonbseg gyorsasagban. Egyszeruen nulla gondolkodasi ido van, minden poccre indul. A bongeszo kulon tortenet. Pf... -
Drbonci
aktív tag
válasz ForRedGlory #5891 üzenetére
CM10 van fent?
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #5891 üzenetére
válaszojjjj
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #5894 üzenetére
Azt mondd még meg, hogy a kamera tud-e sorozatfelvételt, illetve zero shutter lagot?
Ha nem ,akkor csak kipróbálásra teszem fel. Sajnos ami egyedül nem megy a leírás szerint, a wifi megosztás, na azt pont használom mindennap. -
Injun
senior tag
Ha esetleg most adnád a fejed vásárlásra,akkor sok idegességet megspórolhatsz ezzel a tesztprogival.Meg hát csak úgy is jól jön
Tárcsázó: *#0*#
-
muveszur
addikt
Na felraktam a JB-t. Sebességre és smooth-ságra tényleg nagyon baba, böngésző se rossz rajta. Viszont a kamera nem tetszett, illetve hiányoznak a jól megszokott Samsungos alkalmazások.
Aztán pedig kipróbáltam a Paranoid JB-t is, ez meg még faszább, sok sok érdekességgel... ezen már elgondolkoztam, de egyelőre inkább visszarakom az Omega V10-es mentésemet.Addig is hajrá Samsung, már várom a JB-t
-
CHIPman
nagyúr
Remélem holnap lesz az S3-ra valami augusztusi akció a T-nél... Már csak az van vissza, az One X, a Note és a 4XHD már volt akciózva 20%-kal.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
csabicska
senior tag
Az uj JB-n hogyan lehet eltüntetni a Google kereső savot?
Gyors de szokni kell.
Csak ajanlani tudom.-Galaxy S20 - The best-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5