Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thork
csendes tag
Arra gondoltam , hogy videó készítés közben be lehet-e kapcsolni , v ki lehet-e kapcsolni a vakut , úgy , hogy nem állítom le a videó felvételt. Ha nem megy a felvétel , akkor be tudom kapcsolni a vakut ... !
Valamint mióta szoftvert frissítettem ha hátteret állítok be , és az a kép a galériából van, akkor a látni kívánt kép beállítás mellett 2 kis halványabb kocka van , az miért van ott ?
És Slowmotion vidit h lehet vele csinálni ? -
lafaty80
addikt
válasz heidrich #6487 üzenetére
Bontatlan de fel volt már vágva??? Szerintem már az nem jó jel volt. Ha online vetted, akkor 8 munkanapon belül elállhatsz azaz visszaadhatod. Sajnos semmit nem mond ha kézhez veszed telefont. Bármiből lehet függetlent telefont varázsolni és még nyoma sem marad. Bár nem lenne hülyeség egy olyan oldal a samunál hogy imei alapján megmondják milyen teló is lehetett eredetileg.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
szucsi
őstag
Sziasztok, stock rommal, TW felületen lehet valahogy ikont / ikonszöveget változtatni? Nem akarom emiatt lecserélni a launchert.
köszi!
-
szucsi
őstag
még egy kérdés, közben lejárt a szerk.
a samsung billencs skinelhető valahogy? funkcionálisan teljesen jó, csak azok a fránya pici gombokat nehezen találom el a hurka ujjaimmal.
-
muveszur
addikt
-
epyc
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt és hamarosan én is csatlakozok az SIII táborhoz. Kérdésem a következő lenne, milyen SD kártyát érdemes vásárolni a készülékbe? Érdemes egyáltalán? Elsősorban 16 GB-osban gondolkodok. Jöhetnek típusok, gyártók! Köszönöm előre is!
-
lalakov
senior tag
Amíg a profik megjönnek...
Hogy van-e rá szükséged azt neked kell tudnod. Akarsz rátenni zenét, sorozatot, filmet? Fotót és videót fogsz-e készíteni vele? Nekem néha a mostani (S1) 8+32 se elég, szóval én S3-hoz 16+64-ben gondolkodom. Konkrétan én ezt a kártyát néztem ki: 64 -
kazsmerlaca
senior tag
64Gb-os SDXC (c10) kártyát ebay-ről 10.000Ft-ért lehet rendelni. Itthon nehogy vegyetek méreg drágán
Ugyan itt 32gb-os sd, 20dolcsi körül van.Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Drbonci
aktív tag
válasz kazsmerlaca #6513 üzenetére
Mutass egyet 10-ért , de olyat aki megbízható !!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz kazsmerlaca #6513 üzenetére
inkább 20 az a tíz
-
ibenny
senior tag
válasz kazsmerlaca #6516 üzenetére
Oo..ezt pontosan hogyan teszem az S3-ba?
-
kazsmerlaca
senior tag
Ja, tényleg Ide micro SD kell. Itt van 17-ér 64GB-os.
[link][ Szerkesztve ]
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
ibenny
senior tag
A minap már kérdeztem ezt, de választ nem kaptam, ezért bátorkodom újra: szerintetek mikorra várható Vodás telefonra az LFB-re való frissítés? Már nagyon ideje lenne, úgy érzem..
-
Piwi
veterán
válasz kazsmerlaca #6518 üzenetére
ez aztán a minőségi kártya kutyának nem adnám hogy játszon vele
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
rankesz
veterán
Amúgy maga a márka nagyonnemsz@r kategóriát gyárt, az már más kérdés hogy lehet a lentebb linkelt ebay-es cucchoz semmi közük nincs...
-
fuximaxi
senior tag
A múltkoriban volt 17$-ért, művészúr linkelte. Mire oda jutottam, hogy rendelek egyet, már nem volt egy darab sem. Ha jól emlékszem akkor az sandisc volt.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
-
srq
tag
válasz Gaben06 #6454 üzenetére
Nekem most a hátlap elrepedt egy pár mm-en a kameránál, tudom hülyén hangzik, de "magától", legalábbis én baromira vigyázok rá! Volt S2-m is, annak hónapok után semmi baja nem volt... ez meg pár hét után itt reped, ott kopik... Szóval a kérdés: szerinted kicserélik a hátlapot és az előlapot a kereten megjelent kopások miatt? Érdemes minél előbb cseréltetni, ha igen, vagy várjak míg durvul?
[ Szerkesztve ]
-
srq
tag
Van már dual-boot kernel S3-ra? Mert úgy szeretem ha van egy gyári samu is az aokp melett, tehát amíg nincs dual-boot, addig nem is romolok. Csak mostanában nincs időm xda-zni, ezért kérdem, köszi!
-
Piwi
veterán
PDA: I9300XXBLG9
CSC: I9300OLBBLG2
Version: 4.0.4
Date: 2012-07-30
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Download
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
szucsi
őstag
Sziasztok, stock rommal, TW felületen lehet valahogy ikont / ikonszöveget változtatni? Nem akarom emiatt lecserélni a launchert.
még egy kérdés, a samsung billencs skinelhető valahogy? funkcionálisan teljesen jó, csak azok a fránya pici gombokat nehezen találom el a hurka ujjaimmal.
köszi!
-
szucsi
őstag
Van olyan telepíthető launcher amelyik tudja hozni a TW sebességét? az Apexet felraktam, de le is szedtem rögtön. Érezhetően lassabb mint a TW. A Go nekem túl reklámos és árukapcsolós. Ti mit használtok?
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Csak nekem tűnt el az origo-s ikon, vagy másnak is? Omega 11.1 rom van fent. Sima internet ikon és felirat van helyette.
-
ForRedGlory
félisten
mégsem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest