Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
őstag
válasz FragMaster #243 üzenetére
Szerintem itt is Fat32 van...
Ez nem hinném, hogy androidos telefonok esetében különbözne[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz FragMaster #262 üzenetére
Akkor ONE X-et is lehetne ilyenre, gondolom némi módosítás után..
De mióta megtaláltam a dice playert,, és otthon tudok akadás mentesen streamelni a 10GB feletti mkv-kat is vele pc-ről, azóta nem annyira zavart...
Persze akik sokat utaznak stb azoknak ez nem megoldás, hacsak enm visznek magullak egy laptopot is...
De akkr meg inkább azon néznék a filmethttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Tuninger
addikt
válasz FragMaster #262 üzenetére
De jó lenne! SGS2-őn próbáltam exFAT-ot, és a telefon nem tudott vele mit kezdeni, újraformázza FAT32-re.
mi a különbség az ext4 és az exFAT között? -
rinbanbo
tag
válasz FragMaster #596 üzenetére
hahaha ebben is képesek meglátni a kukacos almát....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FragMaster #596 üzenetére
Biztos már az áLYfón 5-re gondolnak, mert már egyesek mindent tudnak róla...
Véleményem szubjektív...
-
xtremetuning
addikt
válasz FragMaster #620 üzenetére
Várható volt, hogy élőben más a leányzó fekvése...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
ForRedGlory
félisten
válasz FragMaster #620 üzenetére
Ezért sem értem a MA cikkben miért van úgy fikázva, hogy egy 30k-s telefon megegyező anyagból készült. Nyilván Bog egy Isten és kézrátéttel megmondja milyen anyagból van...
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
-
FeRkE
őstag
válasz FragMaster #643 üzenetére
Sőt, 5 óra 45 perc után rakta fel 4%-nál tölteni, ha tovább olvasol
-
tomsics
senior tag
válasz FragMaster #818 üzenetére
Én is osztom ezt a véleményt.SII-ről én se váltanék.Nekem nem nyújt annyi újat amekkora az árkülönbség köztük.
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
r3dsnake
nagyúr
válasz FragMaster #842 üzenetére
nevetseges a vekonysagmania, az s2-t se lehet normalisan megfogni
az i4 vastagsaga pont idealis, attol vekonyabb nem kellene
-
gstup
csendes tag
válasz FragMaster #1004 üzenetére
Engem egy picit elszomorít hogy a magentások nem csinálnak ilyen akciót!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz FragMaster #1010 üzenetére
persze, ez egyértelmű. de mégsem nyeli el olyan csodásan a műanyag a rezgést, mint ahogy írták páran régebben. ezzel volt megmagyarázva, hogy milyen hatalmas előny a műanyag...
-
torrente777_
aktív tag
válasz FragMaster #1081 üzenetére
Én praktikummal ma rendeltem meg a netshop ba kéket és hívtak hogy holnap meg is kapom.160E
Rommer.
-
Gergosz2
veterán
válasz FragMaster #1315 üzenetére
olvastam én is.
Fogadni mertem volna rá , hogy az Appple rögtön kikezdi
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Ricardo
titán
válasz FragMaster #1315 üzenetére
A nexus nem volt nekik ellenfél.
-
kelzsoca
félisten
válasz FragMaster #1488 üzenetére
Mondjuk ezen én is csodálkozom, hogy szinte semmi panasz nem érkezett eddig
A telefonom ugyan még nincs meg, de egy kernelt már forgattam
(#1490) Robertoq
A "simogatásra" valószínűleg nem tesztkészülékeket vittek el, így azokon már a végleges szoftver lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
válasz FragMaster #1488 üzenetére
Egyetértek. Azért hoztam fel, mert nem tudom, hogy ez nálam jelenség vagy másnál is. Voltam S3 simogatóson ott nem láttam ilyet. Lehet ez a végleges szoft és rosszabb? xda-n se találtam ilyet. Ezért érdekes az egész
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
válasz FragMaster #1485 üzenetére
Két dolog van, ami zavar a sense-nél, az egyik, hogy nem telepítési sorrendben rakja a progikat az app drawer-ben, és nem is lehet állítani, a másik pedig az élő háttérképek problematikája (amik a home-screen-ek közötti váltásnál ugye lefagynak és csak az animáció végeztével folytatódnak). A bővíthetőség az megint csak egy érdekes kérdés: az S3 azért tetszik, mert lehet a hátlapját leszedni kiszedni az akksit, vagy pakolni bele a mem-kártyát. A One X-nek meg szerintem egyrészről szebb a háza, másrészről meg sokkal inkább prémium benyomást kelt. Nem tudom, hogy a unibody-s készülékekre a micro-sim tűs megoldáshoz hasonlóan miért nem tudnak csinálni egy mem-kártya helyet is.
-
rankesz
veterán
válasz FragMaster #1747 üzenetére
nem így hívják itt a "szundi" funkciót?
Nem. Ez arra van hogy szép lassan hangosodó, kellemesnek szánt atmoszférikus hangokkal keltsen fel, ne úgy hogy belerobban a fejedbe hétdő reggel, mint a "buzz-alarm rádiós ébresztőóra"
-
Geryson
addikt
válasz FragMaster #1856 üzenetére
Ezt leszedi magának, vagy nekem kell? Ha utóbbi, akkor honnan töltöm le?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Csepy
őstag
-
Tibee86
nagyúr
válasz FragMaster #2601 üzenetére
A telefon hibája az, hogy csudaszuper gorilla, és mégis 1 hét után karcos
-
Robertoq
őstag
válasz FragMaster #2796 üzenetére
Optimalizálás gondolom, mert mindkettő ICS és habár SIII-ban van sok csicsa ha kikapcsolom az összeset is rosszabb a helyzet.
-
Dare2Live
félisten
válasz FragMaster #2796 üzenetére
Sokminden pl "Clearly there is 380 MB absorbed for both preallocated GPU memory, and possibly DRM / baseband...
800*480 != 1280*720de eleddig is meg lehetett enni 1gb ramot. "I fired up my regular set of daily driver applications (twitter, baconreader, chrome, messaging, speedtest, radarscope, and a few others) and managed to use up nearly 1 GB."
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Barnee88
tag
válasz FragMaster #2826 üzenetére
érdekes, mert netezést tovább bírja az s4-es változat, videóban mégis 2 órával kevesebbet.
nekem valamiért az az érzésem, hogy normál használat mellett azért a 4 magos exynos hamarabb lemerülne... -
manokaki
addikt
-
Barnee88
tag
válasz FragMaster #2837 üzenetére
nem megy feleslegesen mind 4 mag, az exynos is hasonlóan működik mint a tegra 3, kikapcsolt kijelzőnél csak egy mag működik, netezésnél néha már 2, mind a 4 pedig szinte csak játékoknál, vagy videószerkesztésnél.
-
nggabi
félisten
válasz FragMaster #3013 üzenetére
és az alján lyuk a mikrofonnak? csak mert a hangszórónál szépen ki van vágva... gondolom ez arra megy ki h tudj hívást fogadni anélkül h kivennéd a tokból.
"szenyor dzsíííí"
-
bordi10
senior tag
válasz FragMaster #3013 üzenetére
Isten őrizz Gyűlölöm, ezért is kellett megvárni a gyárit. Mindenhol ezt a kihúzós árulják, de ekkorára még méret sincs. Amitóta megvan(kb 2 hete) egy fehér pierkárden tokban hordtam, amiből kivágtam a szalagot, abból is kb fél centire kilógott a teló teteje. Egy idő után a szalag a teló alját ill hátlapját "kikezdi", a sok ki-behuzogatástól. Anno kollégám HTC DHD-ján kb 1 hónap után látszott a szalag helye. Nem kockáztatok
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Gold_fish
tag
válasz FragMaster #3301 üzenetére
nekem a market azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonnal, ahogy a mass effect infiltrator sem sajnos
-
Gold_fish
tag
válasz FragMaster #3361 üzenetére
És annyi, hogy rádugom a tévére, és máris adja a képet? Vagy kell valamit a telefonon buherálni hozzá?
-
Robertoq
őstag
válasz FragMaster #3734 üzenetére
Természetesen nem ezzel játszok Meg nem is vagyok nagyon érzékeny az ilyenekre, de: amikor telefonálok a mutatóujjammal támasztom meg a telefont, ergo benyomom ott valamennyire, aztán amikor utána normál helyzetbe veszem a telefont, akkor megnyomódik alul és hallom. Vagy ja elfektetem a telefont majd vissza, akkor is sikerült általában reprodukálnom.
-
Dexter-2000
őstag
-
nggabi
félisten
válasz FragMaster #4142 üzenetére
ha a gyári fóliával kirakják vitrinbe van h beleég a felirat...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz FragMaster #4144 üzenetére
nem feltétlenül. lehet h csak egy vitrinbe kirakottat de 0 perceset.
"szenyor dzsíííí"
-
MmDorian
őstag
válasz FragMaster #4174 üzenetére
ha az a neve, akkor igen.
-
leslien
nagyúr
válasz FragMaster #4360 üzenetére
köszi
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
rankesz
veterán
válasz FragMaster #4449 üzenetére
rendben bekapcsolom, de most épp nincs kit hívni, de ha kipróbáltam megírom az eredményt
-
mycso
veterán
válasz FragMaster #4449 üzenetére
Mint már többször leírtam az LF5-ös modemtől kezdve megszűnik a probléma. Nem kell kapcsolgatni ezt a zajszűrést sem.
A modem bármikor, bármilyen romon cserélhető.
LFB modem, odin/mobile odin.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz FragMaster #4535 üzenetére
Dobjátok be a HOX-os topicba is, biztos örülnek majd neki
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz FragMaster #4776 üzenetére
Akkor itthon érdemes bekapcsolva tartani (mert asszem ugy van alapból) vagy nem??
-
Pro!Petya
addikt
válasz FragMaster #4776 üzenetére
A fast dormancy (elméletileg) azt csinálja, hogy utasítja az adó alállomást, hogy vegye le a készüléket a nagy teljesítményigényű csatornáról egy kisebb teljesítményűre, miután megszűnik az adatforgalmazás (5-10 mp késleltetéssel). Ezzel akkuidőt spórol meg. Hogy miért van az, hogy bizonyos esetekben a fast dormancy kikapcsolása jelent hosszabb akkuidőt
A telenornál írnak róla itt
Úgy veszem ki annak fontos aki adatforgalmat bonyolít mobilon (majdnem mindenki) mert akkor spórol az akksival...
Még egy kis infó róla Fast Dormancy[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz FragMaster #6080 üzenetére
Nem volt töltőn és nem főzött rom mivel az még garancia vesztéssel van csak sajna.
Szóval ez simán reggel szedtem le a töltőről.
De amúgy ez mindenkinek ennyi 4-4.5h-t bír a folyamatos kijelző.
Ha csak nem valami erős játékkal próbálkozik valaki mert akkor 2h allatt is le lehet meríteni.
De játszani nem akarok rajta...[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Eli577
senior tag
Igen működik, ezt meg tudom erősíteni. Én az S2-höz vásárolt JIG-gel próbáltam. Berakja download módba, viszont a counter-t nem nullázza.
-
nettyke81
csendes tag
Hát én még nem próbáltam, de elvileg egy s3-on leteszteltet vettem... na most ez majd az első alkalomnál kiderül De a mai nap folyamán annyit olvastam a zselé babról hogy lehet megvárom a hivatalos frissítést.legalábbis ha nem húzzák el nagyon Viszont vettem a jiggel együtt OTG kábelt is és az tökéletesen müxik. ezért remélem h a jiggel sem vertek át Viszont azt én is hallottam hogy a hdmi átalakító nem jó hozzá csak az eredeti mert átalakították a csati kiosztást. Meg tudom nézni valahogy hogy jó-e, úgy ha nem akarok még romolni meg semmi már nem emlékszem h download modból ki lehet-e lépni,eddig (másik telón) csak akkor kapcs. be ha raktam is rá romot
Bocsi tovább olvastam akkor már megvan a válasz.... De a Triangle away-el lehet nullázni nem?[ Szerkesztve ]
...Egyszerű szerkezet tovább tart... https://500px.com/anettmiko
-
koxminator
senior tag
válasz FragMaster #6765 üzenetére
én még bejáratós vagyok a készülékkel, de azért felraktam, meglátjuk
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
pal444
csendes tag
válasz FragMaster #6765 üzenetére
Üdv!
Én írtam, köszönöm ez az update nagyon is illik arra amiről beszámoltam.
Kipróbáltam néhány battery monitorozó programot is, de semmi nagy újdonságot nem tudtam meg. Talán annyit, hogy a "Cella készenlétben" a korábbinál előrébb került a fogyasztási listában (kevés telefon használat mellett sokszor most az első helyen van, korábban ez nem így volt), ez is arra utal, hogy talán a Modem update helyrehozza majd.
Amúgy azóta csökkentettem a melegedést azzal, hogy bekapcsoltam az energiatakarékos módot. Most kb. annyira melegszik mint a korábbi ROM energiatakarékos mód nélkül, de ugye ez nem egy végleges megoldás.
Most már csak azt kell megvárnom, hogy a T-Mobile is kiadja ezt az update-t vagy ha végre rászánom magam, és felrakok egy független romot.
Kérdések:
Ha jól értettem ez akkor az angol független készülékekhez (BTU) update tehát ha egy magyar független (XEH) romot teszek fel, akkor ehhez egyelőre nem lesz ez az OTA update ugye?
Egy XXBLFB XEU ( http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5573 ) rom felrakása után át tudom váltani a CSC-t BTU-ra vagy ehhez eleve a BTU romot ( http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=5875 ) kell felraknom?
Van valamilyen hártánya itthonról BTU romot használni? Play-en pl. nem elérhetőek bizonyos alkalmazások, ilyesmi?
Kössz,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest